Acasa Sport-AutoSport Dorinel Munteanu a fost audiat la DNA Pitesti in cazul Penescu

Dorinel Munteanu a fost audiat la DNA Pitesti in cazul Penescu

scris de Ziua Veche
1 afisari

Dorinel Munteanu, fostul antrenor al echipei FC Arges, a fost audiat, miercuri, la sediul Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), in legatura cu cazul Penescu.


 

„Am dat o declaratie in legatura cu cazul Penescu, a fost doar o audiere. (…) Atata timp cat am fost angajatul lui Penescu ma asteptam sa fiu chemat la un moment dat”, a declarat Munteanu, care a parasit sediul DNA Pitesti dupa mai putin de o ora si jumatate, informeaza Agerpres.

Fostul antrenor al formatiei pitestene a mai spus ca nu i s-a comunicat daca va mai fi chemat la audieri, dar se va prezenta de cate ori va fi citat. El declarase anterior, la intrarea in sediul DNA Pitesti, ca nu stie pentru ce a fost chemat si in ce calitate, dar ca a dat curs invitatiei formulate de procurorii anticoruptie.

Dorinel Munteanu a antrenat formatia FC Arges in sezonul 2006 – 2007, in prezent ocupand banca tehnica a formatiei Otelul Galati.

0 comentariu

Viorica Ianc 23-08-2010 - 20:01

Cel putin vreo 170 000 traiesc in micutza
Austrie ! Am auzit ca la perfectiunea
constructziilor de sosele sunt cei mai
buni in Europa !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult