Acasa Sport-AutoSport Dorinel Munteanu este noul antrenor la Dinamo Bucureşti

Dorinel Munteanu este noul antrenor la Dinamo Bucureşti

scris de Șt. C
74 afisari

Dorinel Munteanu este noul antrenor al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, după ce clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare a ajuns la un acord, pe cale amiabilă, în privinţa încetării raporturilor contractuale cu italianul Dario Bonetti, informează site-ul oficial al grupării.

Dorinel Munteanu (foto:ofsaid.ro)

Dorinel Munteanu (44 ani), care a pregătit ultima oară pe Oţelul Galaţi, cu care a cucerit titlul de campion şi Supercupa României, şi-a dat acordul pentru un contract valabil până la 30.06.2015 şi va fi prezentat oficial într-o conferinţă de presă programată joi, la ora 13,00, la Rin Grand Hotel.  Campion cu Dinamo în 1992, ca jucător, Dorinel Munteanu revine după aproape 20 de ani în ‘Ştefan cel Mare’, iar joi va conduce primul antrenament, de la ora 15,00.

Dorinel Munteanu şi-a început cariera la Metalul Bocşa, după care a mai evoluat la CSM Reşiţa, FC Olt, FC Inter Sibiu, Dinamo, Cercle Bruges, FC Köln, VfL Wolfsburg, Steaua Bucureşti, CFR Cluj, FC Argeş, FC Vaslui şi Universitatea Cluj.

Ca jucător mai are un titlu cu Steaua (2004-2005), iar la echipa naţională deţine recordul de selecţii, 134 (a marcat 16 goluri). Cariera de antrenor şi-a început-o la CFR Cluj, în 2005, după care a mai pregătit pe FC Argeş, FC Vaslui, Steaua şi Oţelul. Bonetti, care a fost în două rânduri antrenor la Dinamo (2009, 2012), a reuşit să câştige în acest ultim mandat Cupa României şi Supercupa României.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult