Acasa Sport-AutoSport Dorinel Munteanu renunţă la Dinamo pentru Germania

Dorinel Munteanu renunţă la Dinamo pentru Germania

scris de Laurentiu Banches
12 afisari

Dorinel Munteanu a plecat în Germania, unde va prelua divizionara secundă Jahn Regensburg promovată în acest sezon din al treilea eșalon.

Dorinel Munteanu renunţă la Dinamo pentru Germania (foto:citynews.ro)

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti şi antrenorul principal Dorinel Munteanu au convenit joi după-amiaza, pe cale amiabilă, întreruperea raporturilor contractuale, a anunţat Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administraţie al grupării din Şoseaua ‘Ştefan cel Mare’, pe site-ul oficial. ”Îmi pare rău că suspend în acest moment un proiect la care m-am angajat în urmă cu două luni. Am cerut şi am găsit înţelegere din partea clubului pentru a-mi îndeplini un vis în cariera de antrenor. Nu am avut vreo nemulţumire legată de Dinamo, aşa cum s-a vehiculat eronat în presa. Vreau să-mi îndeplinesc visul de a antrena în Germania, unde este şi familia mea” a declarat Dorinel Munteanu, potrivit Agerpres.

Antrenorul Cornel Ţălnar a declarat, pentru mediafax, ca este de acord sa preia conducerea tehnica a echipei Dinamo.Împreună cu Munteanu vor pleca la noua echipă şi ceilalţi membri ai staff-ului tehnic de la Dinamo, secunzii Gheorghe Mihali, Cătălin Ciorman, preparatorul fizic Yuksel Yeşilova şi masorul Liviu Tunariu. În lotul lui Jahn Regensburg e și un jucător român, Ruben Popa, fotbalist în vârstă de 23 de ani născut la Arad și emigrat cu familia în Germania când era copil. Popa e atacant și are doar un meci în prima echipă a bavarezilor.

Pentru fostul internaţional aceasta ar fi prima sa experienţă ca antrenor în străinătate, după ce a jucat la Cercle Bruges, FC Koln şi Wolfsburg În 2003, când Dorinel Munteanu a plecat de la Wolfsburg și a venit să joace la Steaua, a refuzat o ofertă de la Regensburg, care evolua tot în 2. Bundesliga.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult