Acasa Sport-AutoSport Dorinel Munteanu s-a sucit. „Neamţul” a ales Rusia

Dorinel Munteanu s-a sucit. „Neamţul” a ales Rusia

scris de Laurentiu Banches
152 Afisari

Fostul antrenor de la Dinamo, Dorinel Munteanu, a fost numit primul antrenor străin din istoria ultimei clasate din prima ligă din Rusia, Mordovia Saransk.

Dorinel Munteanu s-a sucit. „Neamţul” a ales Rusia (foto:ofsaid.ro)

După ce joi a plecat de la Dinamo lăsându-i locul lui Cornel Ţălnar, presa sportivă anunţând  Dorinel Munteanu a ales echipa din liga a II-a din Germania, Jahn Regensburg, se pare că o ultimă întrevedere cu ruşii l-a făut pe acesta să îşi schimbe planul. Astfel, tehnicianul român va antrena nou promovata Mordovia Saransk din prima ligă rusă de fotbal, a anunţat clubul din regiunea Volga, pe site-ul său oficial.

Dorinel Munteanu, 44 ani, care a părăsit Dinamo Bucureşti după doar 4 meciuri (2 victorii, 2 remize), îl va înlocui pe banca tehnică a echipei Mordovia Saransk pe rusul Fiodor Şcerbacenko, demis în noiembrie din cauza rezultatelor slabe. Noua promovata Mordovia Saransk ocupă ultimul loc în clasamentul primii divizii ruse, cu 9 puncte din 19 meciuri. Fostul internaţional român, cu 134 de selecţii, devine al doilea tehnician român în liga rusă, după Dan Petrescu de la Dinamo Moscova.

1 comentariu

andra 30-12-2012 - 06:53

Ma bucur mult.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS