Acasa Sport-AutoSport Dragomir: Coltescu a avut vreun scurtcircuit pe undeva

Dragomir: Coltescu a avut vreun scurtcircuit pe undeva

scris de Ziua Veche
2 afisari

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, s-a declarat dezamagit de arbitrajul lui Sebastian Coltescu de la meciul, disputat luni seara, Steaua – Victoria Branesti 2-1, in care a acordat mult prea usor doua penalty-uri.


„O sa-i propun domnului Avram sa-i faca un control de rutina acestui arbitru, dar nu la Craiova. Daca nu esti sanatos la cap poti acorda astfel de penalty-uri, daca nu esti bun arbitru, daca esti rau intentionat. Il cred acum pe Vasile Avram, a venit pe un teren alunecos, nu are arbitri de valoare, unii sunt slabi de tot, unii nici nu sunt sanatosi la cap! Nu pot sa spun ca sunt necinstiti, ca nu mai exista asa ceva, dar te fac sa crezi ca nu sunt sanatosi la cap. Mi-a placut Balaj la Dinamo – Rapid, a gresit si el in viata lui, dar nu asa, dom’le. Eu l-am sustinut pe Coltescu, dar cred ca i s-a stins lampa, a avut vreun scurtcircuit pe undeva, nu i-ati vazut mimica? Doamne, Dumnezeule, ma inspaimanta!”, a spus Dragomir, potrivit realitatea.net.

Fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Aron Huzu, s-a referit si el la loviturile de la 11 metri dictate de Sebastian Coltescu.

„La ora actuala, arbitrii sanctioneaza cu mare usurinta contactele intre jucatori si deciziile luate nu sunt conforme cu realitatea. Aseara (luni -n.red), ambele lovituri de pedeapsa au fost eronat acordate”, a comentat Huzu, sport.ro.

„Doar Cristi Balaj, Hategan si Deaconu au puterea de analiza si de a accepta mult mai usor contactele intre jucatori. Pana nu se misca tot sistemul, nu vom avea un arbitraj corect”, a adaugat el.

0 comentariu

Viorica Ianc 29-08-2010 - 08:36

Nu pot sa-l asociez si cu albul femeilor
musulmane ascunse de bataia soarelui cu
atatea panzeturi?
Pe aici se mai stie ca autobronzantele stimuleaza cancerul de piele!
Perfer sa nu-mi fortez natura de sine cu exagerari! Nordul are destul alb. Si rece
Prefer o zi de vara la stransul fanului! Este taranesc si nicidecum nobil. Stiu
numai ca este sanatos.
O dumineca placuta !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult