Acasa Sport-AutoSport Drapelul Romaniei, interzis la meciul Bute – Froch!

Drapelul Romaniei, interzis la meciul Bute – Froch!

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Organizaorii i-au anunţat pe fanii români care vor asista la meciul de box Lucian Bute – Carl Froch, că nu vor avea voie în tribune cu drapelul tricolor.

Fanii romani nu vor putea aduce drapeluri la meciul Bute - Froch (foto:cvlpress.ro)

Cel mai probabil, această decizie a organizatorilorilor de la Capital FM Arena a fost luată pentru a evita orice incident care s-ar fi putut produce în tribunele arenei din localitatea engleză Nottingham. Potrivit realitatea.net galeria lui Lucian Bute nu va fi deloc una modestă, românilor stabiliţi în Marea Britanie şi fanilor sosiţi din ţară, urmând să li se adauge aproape 300 de canadieni, veniţi din Montreal.

Adversarul lui Lucian Bute, Carl Froch, a anunţat însă înainte de partida care avea loc pe 26 mai de la ora 21:30 că nu îi este teama de fanii lui Bute, fiind convins că nu se va compara cu susţinerea de care va avea el parte, acasă la Nottingham. Bucureştenii vor avea posibilitatea de a urmări meciul fluturând drapeluri în Piaţa Timpului aflată în imediata vecinătate a magazinului Cocor, de unde vor putea viziona partida pe cele 13 ecrane LED care se întind pe o suprafaţă de 565 metri pătraţi.

Fanii din Statele Unite ai românului vor putea de asemenea să afişeze drapelurile României în văzul unei lumi întregi, în piaţa Times Square din New York, unde partida va fi difuzată pe un alt ecran gigant. La meciul de sâmbătă seara, Lucian Bute îşi pune pentru a zecea oara în joc centura mondială, de această dată într-o confruntare cu britanicul cu origini poloneze Carl Froch, care s-a născut pe 2 iulie 1977, chiar în Nottingham.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult