Acasa Sport-AutoSport După ce ne-au tras-o la Zenica, România a învins Bosnia cu 3-0

După ce ne-au tras-o la Zenica, România a învins Bosnia cu 3-0

scris de B.C.R
0 afisari

Reprezentativa de fotbal a României a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), selecţionata Bosniei-Herţegovina şi a obţinut a doua victorie în grupa D de calificare la Campionatul European din 2012.

Romania-Bosnia 3-0

Romania-Bosnia 3-0

Golurile au fost marcate de Mutu ’37 şi Marica ’40, ’55.

Filmul meciului

În minutul 9, Săpunaru a executat un aut de la margine, Mureşan a înscris cu o lovitură de cap de lângă portarul Hasagici, însă arbitrul a anulat golul pe motiv că Săpunaru a aruncat greşit.

În minutul 20, Dzeko, plecat din ofsaid, îi pasează lui Misimovici, care înscrie, însă golul a fost anulat de central, deşi asistentul Daniel Warnmark lăsase jocul să continue. Imediat după ce Misimovici a trimis mingea în poartă, fanii bosniaci au aprins mai mult torţe.

În minutul 30, Sânmărtean a lovit bara transversală cu un şut de la 10 metri.

România a deschis scorul în minutul 37, când, după o centrare a lui Răzvan Raţ de pe partea stângă, Mutu a reluat din cădere, de la 7 metri în dreapta portarului.

În minutul 40, România şi-a mărit avantajul, după ce Raţ a centrat de pe partea stângă, iar Marica a reluat din alunecare de la cinci metri în poarta goală.

În minutul 45, Gabriel Torje l-a faultat fără minge pe Medunjanin, acesta părăsind terenul pe targă, el fiind transportat ulterior la spital.

Scorul final, 3-0, a fost stabilit în minutul 55, de Ciprian Marica, care recuperează o minge la 25 de metri, trece de un fundaş bosniac şi înscrie cu un lob de la 16 metri peste Hasagici.

În minutul 90+5, Săpunaru a ratat un penalti, dictat după ce Torje a fost faultat de Misimovici. Spectatorii au fost cei care au scandat numele lui Săpunaru după ce arbitrul a dictat penalti.

România: 12. Tătăruşanu – 21. Săpunaru, 4. Tamaş, 13. Papp, 3. Raţ – 11. Torje, 8. Mureşan, 15. Bourceanu, 19. Sânmărtean (22. Tănase ’63) – 10. Mutu (17. Surdu ’83), 9. Marica (18. Alexe ’87). Antrenor: Răzvan Lucescu.

Bosnia-Herţegovina: 1. Hasagici – 13. Mujdza, 5. Mravaci, 4. Spahici, 16. Lulici – 6. Rahimici, 18. Medunjanin (14. Ibisevici ’46) – 8. Pjanici, 10. Misimovici, 17. Ibricici (7. Stilici ’64) – 11. Dzeko (9. Muslimovici ’64). Antrenor: Safet Susici.

Cartonaşe galbene: Torje ’68, Săpunaru ’72, Surdu ’90+2 / Stilici ’77

Partida a fost condusă de o brigadă din Suedia, avându-l la centru pe Jonas Eriksson, ajutat la cele două linii de Stefan Wittberg şi Daniel Warnmark, în timp ce Markus Strombergsson a fost rezervă. Delegat UEFA de joc a fost austriacul Christian Schmoelzer, iar observator pentru arbitraj italianul Giovanni Stevanato.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult