Acasa Sport-AutoSport După incidentele de la U Cluj – CFR, luptătorii promit bătaie adevărată la Local Kombat Cluj

După incidentele de la U Cluj – CFR, luptătorii promit bătaie adevărată la Local Kombat Cluj

scris de Ștefan Constantinescu
27 afisari

Luptătorii care vor urca în ring sâmbătă la Local Kombat Cluj-Napoca nu au fost impresionaţi de altercaţiile din timpul derby-ului Universitatea – CFR de aseară şi anunţă un adevărat spectacol pentru fanii sporturilor de contact în Sala Sporturilor Horia Demian.

Bogdan Stoica -Super Kombat Cluj

“Am urmărit meciul, dar nu mi s-a părut normal ce s-a întâmplat. Fotbaliştii trebuie să folosească mingea, nu pumnul. Luptele trebuie să se dispute doar în ring, iar la gala Superkombat de la Cluj sunt convins că veţi avea ce vedea”, a spus Bogdan Stoica. El se va bate sâmbătă seară pentru titlul mondial Superkombat la categoria 91 de kilograme contra croatului Ivan Stanic, deţinătorul centurii WBC Muaythai.

Şi Sebastian Ciobanu s-a declarat dezamăgit de deznodământul meciului dintre cele două rivale locale. Este păcat că un spectacol sportiv s-a încheiat astfel. Pentru cine vrea să vadă bătaie adevărată, o poate face sâmbătă la Local Kombat. Gladiatorii moderni vor urca în ring special pregătiţi pentru aşa ceva”, a afirmat şi cel poreclit “Fiul lui Dracula”.

Gala promovată la nivel global de Eduard Irimia se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, în Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca. Biletele pentru gală se găsesc la magazinele Germanos, Vodafone şi Orange, dar şi la Sala Sporturilor şi Iulius Mall.

Vineri, de la ora 15:00, sportivii vor fi prezenţi la Iulius Mall pentru un antrenament demonstrativ, dar şi pentru cântarul oficial, care va fi transmis în direct, gratuit, pe voyo.ro. Eroii Alexandru Lungu, Sebastian Ciobanu, fraţii Andrei şi Bogdan Stoica, Benny Adegbuyi şi Raul Cătinaş vor rămâne ulterior pentru a împărţi autografe fanilor din Cluj.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult