Acasa Sport-AutoSport E anunțat sfârșitul pentru FCSB! ”Echipă debusolată! Club care nu va mai conta”

E anunțat sfârșitul pentru FCSB! ”Echipă debusolată! Club care nu va mai conta”

scris de Misu Andrei
226 afisari

Gabi Balint a oferit o primă reacție după meciul nebun al FCSB-ului din turul doi al Europa League.

Fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua nu vede cu ochi buni viitorul echipei lui Gigi Becali, dacă FCSB nu va reuși să se califice în grupele Europa League.

Cupa Ligii. Steaua - Poli Timişoara

Gabi Balint: ”Pare o echipă debusolată”

„Am jucat cu doi adversari. Unul se numește COVID-ul. Cu el ne vom confrunta și în meciurile viitoare. Unul singur poate să apară în cantonament și să îi îmbolnăvească pe toți. Nu ai ce să faci!

Pare o echipă debusolată, un club care nu a mai făcut transferuri. Vor fi șanse foarte mici cu Slovan, vor pierde foarte mult financiar. Va deveni un club care nu va mai conta prea mult”, a spus Gabi Balint, la Digi Sport Special.

Fostul internațional a subliniat și problemele din defensiva roș-albaștrilor: ”FCSB a dominat tot meciul, chiar și când a fost 0-2, ei dominau și primeau goluri. E un meci pe care e foarte greu să-l înțelegi. Raportul de șuturi a fost astăzi, cred, șase la șase. Aproximativ. Nu se poate așa ceva! Și portarul destul de naiv, tânăr. Dar a apărat totuși un penalty”, a mai punctat Balint, la Digi Sport Special.

În turul următor, FCSB va juca împotriva celor de la Slovan Liberec, vechea cunoștință a rivalei Dinamo, care a trecut în turul doi de Riterai, scor 5-1.

3 comentarii

?????? 18-09-2020 - 15:07

& Ce opinii aveți și despre faptul că rezultatul partidei dintre Topola și FCSB a fost decis de duelul portarilor, deci de parada lui Ducan care a respins una din loviturile de la 11 metri executat de jucătorii echipei adverse, pe parcursul meciului cele două echipe înscriind fiecare și primind câte 6 goluri, ?

Răspundeți

?????? 18-09-2020 - 15:26

& Remarcați și faptul că Ducan a mai respins și un șut pe spațiul porții expediat de unul dintre jucătorii adverși, scăpat singur cu portaru,l în zona centrală a careului de 16 metri, ?,

?????? 18-09-2020 - 20:31

@ Remarcați și că dintre jucătorii de la FCSB, care au jucat de la egal la egal cu jucătorii de la Topola, Ducan a fost singurul care a reușit să facă și să mențină diferența până la finalul partidei, ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult