Acasa Sport-AutoSport EA Sports a decis: Germania câştiga Euro 2012

EA Sports a decis: Germania câştiga Euro 2012

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

EA Sports a anunţat rezultatele simulării pe calculator a celor 31 de meciuri de la Euro 2012, reprezentativa Germaniei ieşind câştigătoare într-o finală cu Olandă.

Germania va castiga Euro 2012, conform simularii EA Sports (foto:theoriginalwinger.com)

Rezultatele acestei simulării sunt cu atât mai interesante cu cât un proces similar a fost realizat şi în privinţa Cupei Mondiale din 2010 din Africa de Sud, care a dat drept câştigătoare pe Spania, care a obţinut în cele din urmă acel titlu. Conform rezultatelor simulării firmei EA Sports, care deţine licenţa pentru seria de jocuri FIFA, în Finala Euro 2012, care se va desfăşura pe Stadionul Olimpic din Kiev, nemţii vor reveni după ce vor fi conduşi cu 1-0 de Olanda şi vor câştiga cu 2-1 prin golurile lui Mesut Ozil şi Mario Gomez.

Potrivit informaţiilor relatate de rtv.net, campioana europeană şi mondială en-titre, Spania va pierde în semi-finale disputa cu Olanda cu scorul de 3-1, în vreme ce Germania va obţine victoria în prelungiri în faţa reprezentativei Italiei. Ultima victorie a Germaniei la un campionat european datează din 1996, când aceştia au câştigat turneul desfăşurat pe terenul rivalei Anglia. Mai jos aveţi rezultatelor partidelor simulate de EA Sports, clasamentele celor patru grupe fiind aproape lipsite de surprize:

Grupa A: 1. Rusia, 2. Polonia, 3. Cehia, 4. Grecia

Grupa B: 1. Germania, 2. Olanda, 3. Portugalia, 4. Danemarca

Grupa C: 1. Spania, 2. Italia, 3. Irlanda, 4. Croaţia

Grupa D: 1. Franţa, 2. Anglia, 3. Suedia, 4. Ucraina

Sferturi de finală:

Rusia – Olanda 0-2 (Van Persie, Huntelaar)

Germania – Polonia 3-1 (Gomez, Gomez, Schweinsteiger / Lewandowski)

Spania – Anglia 4-3 după executarea loviturilor de la 11 metri

Franţa – Italia 1-2 (Benzema / Pirlo, Balotelli)

Semifinale:

OlandaSpania 3-1 (Robben, van Persie, Huntelaar / David Silva)

Germania – Italia 1-0 (Klose)

Finala:

OlandaGermania 1-2 (Van Persie / Ozil, Gomez)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult