Acasa Sport-AutoSport Echipa Națională a României are imn nou. Ascultă-l (video)

Echipa Națională a României are imn nou. Ascultă-l (video)

scris de C.S.
1 afisari

Echipa națională a României are un nou imn oficial. Acesta este compus şi interpretat de trupa Iris și a fost lansat azi, pe site-ul FRF.

Echipa Națională a României are imn nou.

Echipa Națională a României are imn nou.

Campania ‘Căutăm imnul suporterilor’ a luat sfârşit: am găsit imnul echipei naţionale şi al suporterilor pentru campania de calificare la Euro 2016. Pe baza unui parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal, trupa Iris a compus noul imn al echipei naţionale şi al suporterilor pentru viitoarele preliminarii ale Campionatul European din 2016, găzduit de Franţa”, se menţionează într-un comunicat publicat, luni, pe site-ul federaţiei.

Și cei de la Iris s-au declarat emoționați de acest moment unic. „Este o mare onoare pentru formația Iris să susțină echipa națională și să participe la această campanie de calificare și de schimbare totală a fotbalului românesc”, a spus Rafael, solistul trupei.

Pentru Victor Pițurcă, cele două partide cu Ungaria (sâmbătă, 11 octombrie) și cu Finlanda (marți, 14 octombrie) pot fi ultimele pe banca tehnică a primei reprezentative.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult