Acasa Sport-AutoSport Efectul Becali asupra Gazzetta dello Sport: Din România dispreţ! Da, din acea ţară de unde vin cei mai mulţi imigranţi

Efectul Becali asupra Gazzetta dello Sport: Din România dispreţ! Da, din acea ţară de unde vin cei mai mulţi imigranţi

scris de Ziua Veche
5 afisari

gazzetta dellosportSub titlul „Din România cu dispreţ!”, jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport ” critică campania negativă făcută de oficialii stelişti,  care şi-au îndemnat suporterii să nu facă deplasarea la meciul Napoli – Steaua.


„Da, din România vin declaraţii ostile către Napoli! Da, din acea ţară de unde vin cei mai mulţi imigranţi, cladestin sau nu, oameni care au gasit ospitalitate la Napoli! De la Bucureşti vine au atac GRATUIT şi neaşteptat! Oficialii Stelei şi o parte a presei au făcut o publicitate negativă lui Napoli pentru că suporterii să nu-şi însoţească echipa la meci”, scrie Gazzetta dello Sport în ediţia de sâmbătă..

Gigi Becali, patronul Stelei, i-a îndemnat pe suporterii „roş-albaştrilor” să nu facă deplasarea la meciul din Europa League.

„Voi merge la meci cu Giovani, cu mai mulţi oameni. Legat de suporteri, nu văd de ce părinţii şi-ar lăsa copiii să plece într-un loc periculos. Ce să facă ei dacă merg 500, când ăia sunt 70.000? Oricum nu se vor auzi! Dacă au fost atâtea ameninţări şi toată lumea spune că este periculos, cum să-ţi laşi copilul să se ducă acolo?

Românii care merg în Italia trebuie să-şi vadă de treabă, ăia te taie, trag cu pistoalele, sunt barbari. Nu stau prea mult la discuţii„, a declarat Gigi Becali la GSpTV.

Lăcătuş este singurul nume de la Steaua menţionat de italieni pentru că ar fi vorbit frumos despre orasul Napoli.

Presa din Napoli a preluat toate declaraţiile românilor pentru meciul de pe San Paolo.

Nicola Oddati, Consilierul pe Cultură al oraşului, a declarat că românii provoacă scandal prin declaraţiile lor: „Oraşul Napoli are problemele lui, dar a fost întotdeauna un oraş cald şi prietenos, aşa cum o demonstrează istoria. Fanii lui Napoli vor trata cu calm meciul cu Steaua. Sper să nu raspundă la provocările românilor şi mai sper ca echipa să câştige şi să se califice pentru că sunt fan vechi al acestui club. Napoli e văzut ca un oraş violent, dar adevărul e că n-am auzit de un oraş fără aşa ceva. Ar trebui să se vorbească mai mult despre meci, nu despre oraş”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult