Acasa Sport-AutoSport Etapa 24 – Pandurii Tg. Jiu vs Steaua 1-1 (VIDEO)

Etapa 24 – Pandurii Tg. Jiu vs Steaua 1-1 (VIDEO)

scris de Șt. C
37 afisari

Pandurii Tg. Jiu a terminat la egalitate cu Steaua Bucureşti, 1-1 (0-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal.

Pandurii Tg. Jiu vs Steaua 1-1 (foto mediafax.ro)

Steaua a deschis scorul prin Alex Chipciu (73), la primul său gol oficial pentru ”roş-albaştri”, dar gorjenii au egalat peste opt minute, prin Alexandru Maxim (81), scăpat din marcaj de acelaşi Chipciu. Steaua a fost mai periculoasă în prima repriză, când a ratat prin Vlad Chiricheş (16) şi Cristian Tănase (45 – bară).

În partea secundă, Pandurii a dominat jocul şi a avut câteva situaţii mari de gol. Dan Nistor l-a lobat pe portarul Răzvan Stanca (64), dar Chiricheş a respins din faţa porţii. Paul Batin a scăpat singur cu portarul, dar Stanca a salvat golul (69). Nistor a trimis mingea în bara transversală (78). Meciul a consemnat debutul lui Mihai Stoichiţă ca antrenor al Stelei, fiind şi primul meci al lui Mihai Stoica de când a revenit ca manager general.

În min. 25 s-a petrecut un incident, meciul fiind întrerupt pentru un minut de arbitru, după ce un spectator a pătruns pe teren la poarta lui Stanca, iar unde a fost reţinut de forţele de ordine, iar altul a fost prins după ce a sărit gardul, în intenţia de a ajunge şi el pe gazon.

Pandurii se află la al patrulea meci consecutiv fără victorie acasă (toate egaluri). Steaua nu a câştigat în ultimele patru deplasări la Tg. Jiu (din 2008). Steaua se află la al treilea meci consecutiv fără victorie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult