Acasa Sport-AutoSport Etapa 22 – Oţelul Galaţi vs. Dinamo Bucureşti 1-1 (VIDEO)

Etapa 22 – Oţelul Galaţi vs. Dinamo Bucureşti 1-1 (VIDEO)

scris de A.P.
7 afisari

Oţelul Galaţi a terminat la egalitate cu Dinamo Bucureşti, 1-1 (1-1), miercuri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 22-a a Ligii I de fotbal.

Otelul Dinamo 1-1

Campioana a deschis scorul prin Laurenţiu Iorga (24), dar Dinamo a egalat după numai trei minute, prin Marius Niculae (27), dintr-un penalty acordat pentru henţ la Ioan Filip. Dinamo a rămas în 10 oameni în finalul primei reprize, după ce Niculae a fost eliminat uşor în urma unui duel cu Cristian Sârghi (41).

Oţelul a dominat repriza secundă, dar cei care au fost mai aproape de gol au fost oaspeţii, în min. 80, când Cătălin Munteanu a trimis pe lângă poartă dintr-un penalty dictat la un duel între Sergiu Costin şi Ionel Dănciulescu, fapt care a provocat vii proteste din partea gălăţenilor. Gabi Paraschiv (Oţelul) a irosit o ocazie uriaşă de gol în min. 90+1, când a reluat peste poartă din numai doi metri.

Dinamo, care nu a mai pierdut la Galaţi din mai 2007, ratează şansa de a reveni pe primul loc. Oţelul Galaţi – Dinamo Bucureşti 1-1 (1-1)

Au marcat: Laurenţiu Iorga (24), respectiv Marius Niculae (27 – penalty). Cartonaş roşu: Marius Niculae (Dinamo, 41). Cătălin Munteanu (Dinamo) a ratat un penalty în min. 80. Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Cristian Nica (Ploieşti), Octavian Şovre (Oradea); arbitru de rezervă: Ionuţ Iugulescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult