Acasa Sport-AutoSport Euforia calificării la EURO 2024: Conferinţa de presă a selecţionerului Edward Iordănescu a fost întreruptă (VIDEO)

Euforia calificării la EURO 2024: Conferinţa de presă a selecţionerului Edward Iordănescu a fost întreruptă (VIDEO)

scris de C.S.
273 Afisari

Sărbătoarea începută pe teren după ultimul fluier al arbitrului a fost continuată de „tricolori” la vestiare, dar şi în sala de conferinţe a stadionului din Felcsut.

Conferinţa de presă susţinută de selecţionerul României, Edward Iordănescu, după victoria cu Israelul (scor 2-1) a fost întreruptă de jucătorii echipei naţionale de fotbal, euforici după calificarea la Campionatul European din 2024.

Nicolae Stanciu, Andrei Burcă, Vasile Mogoş, Horaţiu Moldovan, Denis Alibec, Olimpiu Moruţan, Florin Niţă şi Adrian Rus l-au luat prin surprindere pe selecţioner care răspundea întrebărilor jurnaliştilor. Jucătorii l-au ridicat de pe scaun pe Edward Iordănescu şi au scandat împreună „România, România” cu tricolorul în spate.

Andrei Burcă a oferit şi o declaraţie în locul selecţionerului: „Am condus meciul. Meritam să câştigăm din prima repriză. Am avut mai multe ocazii, am fost peste ei. Mulţumim frumos, ne vedem în Germania”.

Jucătorii au părăsit apoi sala de conferinţe în aplauzele celor prezenţi.

Naţionala de fotbal a României s-a calificat la EURO 2024, după ce a învins echipa Israelului cu scorul de 2-1 (1-1), sâmbătă seara, pe Pancho Arena din Felcsut (Ungaria), în penultimul său meci din Grupa I a preliminariilor.

România, care avea nevoie de un punct pentru a se califica, va fi pentru a şasea oară la turneul final al Campionatului European, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016.

Neînvinsă după nouă meciuri, România este liderul grupei, după ce Elveţia a remizat acasă cu Kosovo, 1-1. România va juca marţi ultimul meci din grupă, pe Arena Naţională, contra Elveţiei (21:45).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS