Acasa Sport-AutoSport Euro 2012 – sferturi de finală: Program şi televizări

Euro 2012 – sferturi de finală: Program şi televizări

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Campionatul European de fotbal din Polonia şi Ucraina a ajuns la faza sferturilor de finală, fără ca una din ţările gazde să se califice în primele 8.

Euro 2012 - Cine va invinge in sferturile de finala?

În urma meciurilor de marţi, 19 iunie, Ucraina, care era ultima reprezentantă a gazdelor rămasă la Euro 2012, a fost eliminată din grupe după ce a pierdut meciul cu Anglia, scor 0-1, acuzând arbitrii pentru neacordarea unui gol valabil. În sferturile de finală ale competiţiei au ajuns astfel: Cehia, Grecia, Germania, Portugalia, Spania, Italia, Anglia şi Franţa.

Portugalia, care a scăpat din grupa morţii în care Olanda nu a obţinut nici un punct, porneşte cu prima şansă în meciul care deschide această fază a sferturilor, cel cu Cehia. Dacă se vor califica, vedeta lusitanilor, Cristiano Ronaldo are şanse mari să se întâlnească în semifinale cu rivalii din Primera Division de la Barcelona, dar şi cu colegii de la Real Madrid, dacă Spania va învinge Franţa, calificată în sferturi de pe poziţia a 2-a în grupa D, după înfrângerea 0-2 cu Suedia din ultima etapă.

Vineri, în al doilea sfert de finală se vor întâlni într-un meci mai interesant pentru mulţi mai degrabă din punct de vedere politic decât sportiv, reprezentativele Germaniei şi Greciei. Câştigătoarea din acest meci urmează să întâlnească învingătoarea din ultimul sfert de finală, cel dintre Anglia şi Italia, care se va avea loc duminică.

Program şi televizări, sferturi Euro 2012:

Joi, 21 iunie, ora 21:45 – TVR 1/ Dolce Sport TV

Cehia – Portugalia, la Varşovia

Vineri, 22 iunie, ora 21:45 – TVR 1/ Dolce Sport TV

Germania – Grecia, la Gdansk

Sâmbătă, 23 iunie, ora 21:45 – TVR 1/ Dolce Sport TV

Spania – Franţa, la Doneţk

Duminică, 24 iunie, ora 21:45 – TVR 1/ Dolce Sport TV

Anglia – Italia, la Kiev.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult