Acasa Sport-AutoSport Euro 2012: Ce le-a spus Mutu italienilor după victoria cu Germania

Euro 2012: Ce le-a spus Mutu italienilor după victoria cu Germania

scris de Laurentiu Banches
216 Afisari

După victoria entuziasmantă a Italiei în semifinala cu Germania, scor 2-1, fotbalistul român Adrian Mutu le-a transmis acestora un mesaj de felicitare pe Twitter.

Adrian Mutu i-a felicitat pe italieni pe Twitter după victoria de la Euro 2012 cu Germania

Adrian Mutu, care a fost antrenat de selecţionerul italian Cessare Prandelli atât la AC Parma, cât şi la AC Fiorentina, în cele mai bune perioade ale sale în seria A, nu l-a uitat pe cel cu care a lucrat, dar nici pe foştii colegi şi le-a scris acestora un mesaj de felicitare pe contul său de Twitter. “Felicitări, băieţi! Dar, în primul rând, felicitări lui Prandelli!” este mesajul transmis de Mutu pentru echipa Squadra Azzurra care a reuşit una din suprizele acestei ediţii, eliminând Germania, după o victorie cu 2-1, prin golurile înscrise de Mario Balotelli.

Deşi Adrian Mutu pare fericit, mai ales în urma acestei victorii a Italiei, care va întâlni în finala Euro 2012, campioana mondială Spania, situaţia sa este una incerta, momentan fiind pus pe liber de Cesena şi nefiind dorit de vreo altă echipă din Europa. “Briliantul” ar putea fi salvat de Cosmin Olaroiu, care este dispus sa il primeasca la Al Ain. Totuşi, e posibil ca Mutu să refuze oferta lui Olăroiu, întrucât dacă va pleca la arabi, fotbalistul nu va mai fi protejat de legislatia europeana, iar Chelsea îl va putea executa pentru a-şi recupera banii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS