Acasa Sport-AutoSport Euro 2012. Cine transmite Grecia-Rusia şi Cehia-Polonia

Euro 2012. Cine transmite Grecia-Rusia şi Cehia-Polonia

scris de Șt. C
4 afisari

Rusia se califică din grupă dacă obţine o victorie sau o remiză cu Grecia.

Euro 2012. Cine transmite Grecia-Rusia şi Cehia-Polonia

De asemenea, rusii pot merge mai departe si in cazul in care ar pierde cu Grecia, iar Cehia si Polonia vor remiza (Rusia, Cehia si Grecia ar avea toate patru puncte – se va face clasamentul meciurilor directe: va fi tot egalitate, insa rusii ar avea teoretic golaveraj superior).
Polonia, una dintre tarile gazda ale competitiei, se poate califica in „sferturile” EURO 2012 doar in cazul in care invinge pe Cehia, intr-o partida care se va desfasura la Wroclaw (TVR 2 in direct). In celalalt meci al zilei, se vor duela Grecia si Rusia. Un rezultat de egalitate ii califica pe rusi printre cele mai bune opt echipe.
Cehia se califica fara emotii in cazul in care invinge pe Polonia. De asemenea, daca cehii vor remiza cu Polonia, iar Grecia nu invinge pe Rusia, atunci Cehia merge in „sferturi”.
Polonia merge in „sferturi” doar in cazul in care invinge pe Cehia. Grecia se poate califica din Grupa A doar in varianta in care trece de Rusia. In aceste conditii, grecii vor avea rezultatul direct in fata rusilor.
Clasament Grupa A:
1 Rusia 4 puncte
2 Cehia 3
2 Polonia 2
4 Grecia 1.
Grecia – Rusia (21.45, Stadionul National din Varsovia, TVR1 direct)
Cehia – Polonia (21.45, Wroclaw, TVR2 direct)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult