Acasa Sport-AutoSport Euro 2012: UEFA acuză Rusia din cauza violenţei suporterilor VIDEO

Euro 2012: UEFA acuză Rusia din cauza violenţei suporterilor VIDEO

scris de M.A.
5 afisari

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Rusiei, din cauza violenţei fanilor la meciul cu Cehia, scor 4-1, disputat la Wroclaw, în grupele Euro 2012.

Euro 2012: UEFA acuză Rusia din cauza violenţei suporterilor

Euro 2012: UEFA acuză Rusia din cauza violenţei suporterilor

Patru agenţi de pază ai serviciilor de ordine poloneze au fost bătiţi crunt, vineri de suporteri ruşi, la stadionul din Wroclaw. Conform imaginilor filmate de un amator şi difuzate de televiziunea poloneză TVN24, un grup de suporteri a lovit cu pumnii şi cu picioarele agenţii de pază ce purtau vestele verzi şi portocali ale serviciului de ordine de la stadion, transmite Mediafax.

„Patru persoane au fost spitalizate temporar, în urma acestui incident”, a declarat Pawel Petrykowski, purtător de cuvânt al poliţiei din Wroclaw. Cu puţin înainte de meci, poliţia a arestat patru ruşi aflaţi în stare de ebrietate, care au provocat un scandal într-un bar din Wroclaw.

În urma vizionării imaginilor de la partida de vineri, s-a constatat că suporterii ruşi au avut un comportament necorespunzător, au aruncat cu diverse obiecte şi au desfăşurat bannere interzise. UEFA va face o anchetă şi pentru a afla dacă incidente rasiste cauzate de suporterii ruşi au vizat jucători cehi. Comisia de Disciplină a UEFA va analiza acest caz vineri, 13 iunie.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult