Acasa Sport-AutoSport EURO 2016. Ungaria – Grecia, scor 0-0 (video)

EURO 2016. Ungaria – Grecia, scor 0-0 (video)

scris de Z.V.
59 afisari

Ungaria și Grecia au remizat la Budapesta, scor 0-0 în etapa a cincea a Grupei F din preliminariile Campionatului European din 2016, în aceeași seară în care România a trecut de Insulele Feroe cu 1-0.

Pentru Grecia a fost una dintre ultimele şanse de a ajunge la EURO 2016, dar nu au arătat asta și în prima repriză, când ocaziile au fost rare și cu gazdele în prim-plan. Maghiarii au fost mai prezenţi în joc, iar Dzudzak (20) şi Gera (23) au irosit două oportunităţi importante de a deschide scorul. Elenii au răspuns doar prin Athanasiadis, al cărui șut din vole, din centrul careului, a fost blocat de apărarea gazdelor (23).

În repriza secundă, Grecia a presat intens și a trimis o ploaie de centrări în careul Kiraly. Fetfatzidis a avut cea mai mare ocazie a campioanei europene din 2004, dar şutul său a trecut cu puţin pe lângă poarta echipei lui Dardai (51). Ungaria putea lua pe final toate punctele. Pinter (87) și Dzudzak (88) nu l-au putut învinge totuși pe Karnezis, iar partida s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Grecia a rămas pe ultimul loc al Grupei F, cu doar două puncte din cinci jocuri. Ungaria e pe 3, la 5 puncte în spatele României.
EURO 2016. Ungaria – Grecia. Meci extrem de important în grupa României (F), Ungaria și Grecia urmând să se întâlnească la Budapesta, de la ora 21:45.

EURO 2016. Ungaria - Grecia

EURO 2016. Ungaria – Grecia

EURO 2016. Ungaria – Grecia. Prezentă la Cupa Mondială din Brazilia, acolo unde a ajuns până în faza optimilor, Grecia a avut un start extrem de modest în preliminariile Euro 2016 și nu își mai permite sub nicio formă încă un pas greșit.

EURO 2016. Ungaria – Grecia Elenii, învinși și de Insulele Feroe, scor 0-1, sunt pe ultimul loc în grupa F, cu un singur punct din 4 meciuri, iar o nouă înfrângere ar însemna și ratarea calificării la turneul final din 2016.

EURO 2016. Ungaria – Grecia De cealaltă parte, Ungaria este pe locul 3, cu 7 puncte, iar o victorie sâmbătă seara o poate ajuta să ajungă pe poziția a doua, în cazul în care Irlanda de Nord va pierde duelul cu Finlanda, așa că întâlnirea de la Budapesta se anunță una pe muchie de cuțit.

EURO 2016. Ungaria – Grecia ECHIPELE PROBABILE

Ungaria: Dibusz – Fiola, Forro, Juhasz, Kadar – Toszer, Dzsudzsak, Kalmar, Kovacs – Lovrecsics – Szalai
Selecționer: Pal Dardai

Grecia: Glykos – Torosidis, Papadopoulos, Manolas, Vyntra – Maniatis, Samaris, Kone, Mavrias, Christodoulopoulos – Athanasiadis
Selecționer: Sergio Markarian

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult