Acasa Sport-AutoSport EURO 2024. Toate rezultatele din preliminarii și ce variante mai are Italia de a se califica la turneul final

EURO 2024. Toate rezultatele din preliminarii și ce variante mai are Italia de a se califica la turneul final

scris de C.S.
324 Afisari

Marți s-au jucat 7 meciuri din preliminariile EURO 2024. Anglia a învins Italia pe Wembley, scor 3-1, și s-a calificat la Campionatul European. Surpriza serii vine din Finlanda, unde Kazakhstan a câștigat, 2-1, și speră să meargă la turneul final. 

  • Echipele calificate până acum la EURO: Germania (țară gazdă), Portugalia, Franța, Belgia, Turcia, Spania, Scoția, Austria, Anglia

În meciul serii, Anglia a întors scorul împotriva Italiei pe Wembley, în reeditarea finalei Europeanului din 2020. Italienii au deschis scorul prin Scamacca, apoi Kane, autorul unei duble, și Rashford au punctat pentru selecționata lui Gareth Southgate. 

Italia tremură pentru EURO

Englezii merg la European, în timp ce Italia va lupta în continuare cu Ucraina pentru locul al doilea. Cele două se vor întâlni în ultima etapă.

Italia mai are 3 variante de a se califica la EURO: câștigă acasă cu Macedonia și poate face egal cu Ucraina, câștigă cu Ucraina sau baraj (unde a fost eliminată de Suedia și Macedonia la ultimele două încercări).

Serbia a făcut spectacol pe teren propriu cu Muntenegru, scor 3-1, și este aproape calificată la EURO, alături de Ungaria, care a remizat în Lituania, 2-2.

Kazakhstan a câștigat în Finlanda, scor 2-1, și s-a apropiat la un singur punct de locurile calificabile. Totuși, aceștia au un meci mai mult jucat față de Danemarca și Slovenia, contracandidatele la calificare.

Finlanda a intrat cu 1-0 la pauză, după reușita lui Taylor (28) și dădea impresia că va câștiga meciul fără mari probleme. În repriza secundă, Zaynutdinov a reușit dubla (77 și 89), ducând Kazakhstanul la un singur punct de campionatul european.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS