Acasa Sport-AutoSport Europa League, 16-imi: Juventus – Trabzonspor, scor 2-0 (video)

Europa League, 16-imi: Juventus – Trabzonspor, scor 2-0 (video)

scris de Z.V.
1 afisari

Trabzonspor a fost privată de un rezultat favorabil pe Juventus Stadium, în turul șaisprezecimilor Europa League de o decizie eronată a brigăzii de arbitri din Belarus care l-a avut la centru pe Aleksei Kulbakov.

În minutul 72 al meciului de la Torino, la una dintre rarele faze de atac în careul advers a formației turce mingea a fost centrată de la linia de fund, în fața porții, de unde Olcan Adin a reluat-o în plasă.

Numai că arbtirii au dictat eronat corner și n-au validat golul, chiar dacă la centrarea lui Erdogan balonul nu depășise cu toată circumferința suprafața de joc. Jucătorii formației turce nici n-au protestat, pentru că n-au avut posibilitatea să vadă exact dacă mingea ieșise sau nu în întregime din teren.

Juventus a câștigat în cele din urmă cu 2-0 și are prima șansă la calificare.

Turul dublei manșe dintre Juventus și Trabzonspor din șaisprezecimile Europa League are loc joi, 20 februarie, de la ora 20.

Europa League, 16-imi: Juventus vs Trabzonspor

Dupǎ ȋnfrȃngerea cu Galatasaray din ultima etapǎ din UEFA Champions League, Juventus a trebuit sǎ se mulțumeascǎ cu o calificare ȋn primǎvara Europa League, unde este cotatǎ ca fiind una dintre principalele favorite la cȃștigarea competiției. Ȋn Serie A, Juventus este lider detașat, ȋnsǎ a arǎtat cȃteva semne de slǎbiciune ȋn ultimele partide, dar cu toate acestea rǎmȃne favoritǎ ȋn aceastǎ dublǎ manșǎ.

Trabzonspor s-a depǎșit pe ea ȋnsǎși reușind sǎ ajungǎ pȃnǎ ȋn aceastǎ fazǎ a competiției, orice secundǎ ȋn plus ȋn Europa League fiind un bonus. La echipa din Turcia este anunțat pentru acest meci și debutul fostului cǎpitan al Stelei, Alex Bourceanu, care sperǎ sǎ reȋnnoade șirul marilor succese de la Steaua și la Trabzon.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult