Acasa Sport-AutoSport Europa League – Consilier General al Municipiului Bucureşti vinde bilete la negru (VIDEO)

Europa League – Consilier General al Municipiului Bucureşti vinde bilete la negru (VIDEO)

scris de Șt. C
10 afisari

Preţul biletelor la negru pentru finala Europa League a explodat. Un bilet se vinde chiar şi cu o mie de euro. Internetul e plin de oferte. Speculanţii nu se tem să negocieze la telefon, dar tranzacţia finală se încheie faţă în faţă, când, cu puţin noroc, ai şansa să mai obţii o reducere.

Petre Ilie vindea bilete la negru la finala Europa League (foto: realitatea.net)

O echipă Realitatea TV l-a surprins chiar pe un Consilier General al Municipiului Bucureşti în timp ce încerca să vândă un bilet VIP la suprapreţ. Primul pas, căutăm pe Internet o ofertă avantajoasă. Surpriză, descoperim că printre speculanţi sunt şi persoane publice cu funcţii importante. Pentru a convinge că biletul nu e fals, Petre Ilie nu s-a sfiit să declare că este consilier general al Capitalei.

Consilierul Petre Ilie a rămas fără cuvinte, atunci când a aflat că a negociat cu un reporter Realitatea TV şi a promis că nu-şi mai vinde biletul primit de la primărie. Preşedintele Consiliului General, Călin Murg, se declară dezamăgit, dar recunoaşte că nu este primul incident de acest gen. Jandarmeria face verificări pentru a-i depista pe bişniţarii de bilete.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult