Acasa Sport-AutoSport Europa League. FC Botoşani – Legia Varşovia, scor 0-3 (video)

Europa League. FC Botoşani – Legia Varşovia, scor 0-3 (video)

scris de Z.V.
6 afisari

FC Botoșani a fost învinsă de formația poloneză Legia Varșovia cu scorul de 3-0 (2-0), joi seara, pe Stadionul Municipal din Botoșani, în manșa secundă a turului doi preliminar al Europa League la fotbal, după ce fusese învinsă și în primul joc, cu 1-0.

Guilherme a marcat pentru vicecampioana Poloniei în minutul 7, după o contră pornită de la eroarea lui Andrei Cordoș. Legia și-a majorat avantajul în minutul 38, prin Nemanja Nikolic, dintr-un penalty acordat pentru faultul lui Florin Acsinte asupra internaționalului maghiar. Al treilea gol al oaspeților a fost marcat de Aleksandr Prijovic (83), scăpat singur cu portarul din poziție suspectă de ofsaid.

Fără victorie acasă în Europa şi în Liga I, Botoşaniul trebuie să spargă gheaţa joi. Polonezii de la Legia au învins cu 1-0 la Varşovia în prima manşă a turului secund.
Botoşani - LegiaLeo Grozavu, antrenor FC Botoşani: „Ar fi o performanţă egală cu căştigarea unui trofeu dacă i-am scoate pe Legia.”

Marius Croitoru, FC Botoşani: „Suntem într-o conjunctură favorabilă că am ajuns aici. Mulţi şi-ar fi dorit să ajungă în această poziţie şi, dacă suntem aici, să dăm tot ce putem şi avem mai bun pentru a nu ne face ţara şi oraşul de râs.”

După ce i-au eliminat pe georgienii de la Tskhinvali, elevii lui Leo Grozavu caută să întoarcă soarta calificării cu Legia.

Valeriu Iftime, finanţator FC Botoşani: „e o dorinţă nespusă, o pregătire psihologică pe care o facem toţi. Ca să depăşim Legia, ne trebuie şi noroc pentru că, teoretic sunt mai buni decât noi.”

Dacă trece de Legia, Botoşaniul va juca în turul III al Europa League cu albanezii de la Kukesi sau cu Mladost Podgorica din Muntenegru.

VEZI AICI REZUMATUL VIDEO AL MECIULUI

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult