Acasa Sport-AutoSport Europa League, grupa E: FC Copenhaga – Steaua, 1-1- (video)

Europa League, grupa E: FC Copenhaga – Steaua, 1-1- (video)

scris de Z.V.
20 afisari

Steaua joacă meciul decisiv de calificare în primăvara europeană, joi, 6 decembrie, în capitala Danemarcei, pe terenul celor de la FC Copenhaga,  într-un meci care va începe la ora 20:00.

Europa League, grupa E: FC Copenhaga vs Steaua

Deşi este lidera grupei cu 10 puncte, Steaua nu va avea deloc o misiune facilă, după ce în etapa precedentă de Europa League rezultatele grupei E au defavorizat echipa din Ghencea. „Roş-albaştrii” se pot califica în mai multe modalităţi, cele mai simple fiind evident o victorie sau un rezultat de egalitate, dar şi o înfrângere la un gol diferenţă cu gol marcat e un rezultat bun, la fel cum şi o înfrângere la mai multe goluri diferenţă, dar cu un egal sau un eşec al Stuttgartului în meciul cu Molde ar aduce calificare mea departe.

Cel mai probabil Laurenţiu Reghecampf va începe această dispută decisivă pentru Steaua cu următorul 11: Tatarusanu – Chipciu, Gardos, Chiriches, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Adi Popa, Rusescu, Cristi Tanase – Nicolic. De partea cealaltă, FC Copenhaga ar putea avea la startul partidei următorii jucători: Christensen – Jacobsen, Sigurdsson, Stadsgaard, Bengtsson – Vingaard, Claudemir, Kristensen, Delaney- Jørgensen, Cornelius.

Asemenea Stelei, FC Copenhaga a obţinut victorii în ambele partide cu norvegienii de la Molde FK, singurul avantaj al românilor fiind punctele obţinute din auto-golul danezilor de la Bucureşti. Astfel, se anunţă o partidă extrem de dificilă pentru Steaua în faţa unei formaţii care a pierdut în Cupele europene doar 2 jocuri pe propriul teren în ultimul an, cu Standard Liege şi Stuttgart.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult