Europa League, grupa E: Molde FK – Steaua, scor 1-2 (video) | Ziua Veche
Acasa Sport-AutoSport Europa League, grupa E: Molde FK – Steaua, scor 1-2 (video)

Europa League, grupa E: Molde FK – Steaua, scor 1-2 (video)

scris de Z.V.
3 afisari

Steaua a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa norvegiană Molde FK, într-un meci din etapa a patra a Ligii Europa şi şi-a consolidat poziţia de lider în grupa E a competiţiei.
Liderul din Liga 1, Steaua Bucureşti va disputa al 4-lea meci din grupa E din Europa League pe terenul liderului din Norvegia, Molde, joi, 8 noiembrie, de la ora 20.

Europa League, grupa E: Molde FK vs Steaua

După ce Molde FK şi-a odihnit titularii în partida de la Bucureşti pentru a se concentra pe meciul din campionat câştigat cu rivala Rosenborg, jocul din această etapa a 4-a din Europa League se anunţă unul foarte dificil pentru stelişti, norvegienii fiind hotărâţi să se nu mai neglijeze competiţia de acum încolo. Deşi când au fost trase la sorţi grupele, Molde era văzută drept victimă sigură victoria tot pe propriul teren cu Vfb Stuttgart, scor 2-1 şi evoluţia bună din înfrângerea cu Copenhaga fac din acest meci unul foarte dificil.

În afară de eliminarea din Cupa României, lucrurile au mers perfect pentru Steaua în acest sezon, iar în weekend „roş-albaştrii” au reuşit să învingă rivala de moarte, Dinamo, cu scorul de 3-1, sosind astfel în Norvegia cu un moral ridicat. În cazul unei victorii la Molde, Steaua este calificată 100% în primăvara europeană indiferent de ce se va întâmpla în următoarele partide sau în meciul retur dintre Copenhaga şi Stuttgart. Faptul că Molde FK va juca ofensiv s-ar putea să fie un avantaj pentru stelişti, care vor putea să profite la maxim de arma contratacului.

3 comentarii

digital 08-11-2012 - 20:48

nu-i așa dinamoviștilor că Steaua conduce din cauza și cu ajutorul arbitrilor?!

florentin ionescu 08-11-2012 - 20:50

Un prilej pretios de a gandi stelist/vitezist in aceasta perioda de letargie si de verb incult si vulgar!
Molde-Steaua 0-2!
Parca se aseamana cu ceva de genul 0-1 Kuussysilahty (?) !

florentin ionescu 08-11-2012 - 22:32

Oare stim si ne putem bucura ?
De ce nu putem sa ne bucuram?
In urma cu 6 ani ne bucuram: ocupam centrele oraselor cand Steaua castiga!
Acum injuram, spurcam, scuipam, denigram, ofensam, blestemam, jignim, pornografiem, cartim, acuzam,

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult