Europa League, grupa E: Steaua – Molde FK, 2-0 (video) | Ziua Veche
Acasa Sport-AutoSport Europa League, grupa E: Steaua – Molde FK, 2-0 (video)

Europa League, grupa E: Steaua – Molde FK, 2-0 (video)

scris de Z.V.
5 afisari

Steaua Bucureşti poate să îşi păstreze poziţia de lider în grupa E din Europa League în cazul unei victorii cu norvegienii de la Molde FK, joi, 25 octombrie, de la ora 22.05, la Bucureşti.

Europa League, grupa E: Steaua Bucuresti vs Molde FK

Steaua poate lua o opţiune serioasă pentru calificarea în primăvara europeană în cazul unei victorii cu echipa cotată cel mai slab din grupa E, norvegienii de la Molde FK. Cu toate acestea şi deşi Molde a venit fără patru titulari la Bucureşti, menajaţi pentru derby-ul cu Rosenborg din weekend in campionatul norvegian, scandinavii nu trebuie trataţi cu o atitudine de superioritate după victoria cu nemţii de la Stuttgart din etapa precedentă de Europa League.

Antrenată de fostul star al lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer sau asasinul cu faţa de copil, echipa din Norvegia nu pune, cel puţin la nivel declarativ, mare preţ pe parcursul european.  De cealalta parte, Reghecampf nu are probleme de efectiv la Steaua si poate alinia cea mai buna echipa, singura dilema este postul de varf impins, acolo unde tehnicianul oscileaza înca între brazilianul Rocha şi muntenegreanul Nikolici. Pentru acest meci s-au vândut majoritatea biletelor, astfel că în tribune sunt asteptati peste 45.000 de spectatori.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult