Acasa Sport-AutoSport Europa League. Inverness – Astra Giurgiu, scor 0-1

Europa League. Inverness – Astra Giurgiu, scor 0-1

scris de Z.V.
21 afisari

Astra Giurgiu a făcut un pas important spre calificarea în turul al treilea preliminar al Europa League la fotbal, joi seara, după ce a învins formația scoțiană Inverness Caledonian Thistle cu scorul de 1-0 (1-0), pe Tulloch Caledonian Stadium, în prima manșă din turul al doilea preliminar al competiției.

Inverness - Astra GiurgiuEchipa lui Marius Șumudică s-a impus prin golul marcat de Constantin Budescu, în minutul 24, din lovitură liberă. Astra a avut o bară, prin William de Amorim (69), când ar fi putut tranșa disputa, dar portarul Lung jr a avut o contribuție importantă la sucesul giurgiuvenilor.

Primul șut pe poartă a fost expediat de deținătoarea Cupei Scoției, prin Christie (20), dar portarul Lung a fost la post. Budescu a fost aproape de ”dublă” în minutul 30, dar a ratat spațiul porții, iar în finalul primei reprize (42) a fost blocat de portar. Lung a intervenit salvator (36) la lovitura liberă executată de Doran, iar după pauză s-a remarcat iar în fața aceluiași jucător (61), după ce Budescu a ratat un nou gol (55).

Lung jr a ”reparat” o eroare a lui Fernando Boldrin (82), iar apoi a avut o nouă intervenție remarcabilă în fața lui Doran (90+3).

Manșa secundă va avea loc pe 23 iulie, la Giurgiu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult