Acasa Sport-AutoSport Europa League: Pandurii – FC Pacos de Ferreira, scor 0-0 (video)

Europa League: Pandurii – FC Pacos de Ferreira, scor 0-0 (video)

scris de Șt. C
2 afisari

Pandurii Tg. Jiu și formația portugheză FC Pacos de Ferreira au terminat la egalitate, 0-0, joi seara, pe ”Cluj Arena”, în ultimul meci cadrul Grupei E a competiției de fotbal Europa League.

Europa League: Pandurii - FC Pacos de Ferreira, scor 0-0

Europa League: Pandurii - FC Pacos de Ferreira, scor 0-0

Deși gorjenii au fost mai buni decât lusitanii, au terminat pe ultimul loc, cu două puncte (remize în ambele partide cu Pacos de Ferreira).
Vicecampioana României a început destul de bine pe un teren înghețat și a avut prima ocazie de gol în min. 5, dar șutul lui Ciucur s-a dus alături de poartă. Oaspeții au replicat prin Seri (8), însă Stanca a respins în față șutul său. Nicoară, în bună dispoziție, a tras pe lângă țintă (12), Erico a șutat în portar (16), iar Nicoară (25) și Breeveld (27) au irosit ocazii mari, din poziții ideale de gol șutând pe lângă poartă.
Lusitanii și-au mai creat o singură ocazie până la pauză, prin Ricardo, a cărui lovitură de cap a fost reținută de Stanca (32).
Pandurii a mai beneficiat de două șanse notabile, dar Degra a respins mingea trimisă cu capul de Alex Dos Santos (36), după care a salvat golul și la șutul lui Nicoară (39).
În partea secundă, oaspeții au avut o prestație mai bună, au jucat mai sus și chiar și-au creat două șanse de gol, prin Hurtado (67) și Bebe (85). Gorjenii au preferat soluțiile individuale în multe situații și au fost deposedați în ultimă instanță, cea mai bună ocazie fiind cea a lui Eric (78). Brazilianul a mai avut o ocazie în prelungiri, dar a tras puțin pe lângă poartă la o lovitură liberă (90+4).
Pandurii a încheiat dezamăgitor o campanie europeană în care totuși au realizat performanțe nescontate și doar lipsa de experiență a privat echipa din Tg. Jiu de mai multe rezultate de răsunet de cât au reușit.

VEZI REZUMAT VIDEO AICI

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult