Acasa Sport-AutoSport Europa League, play-off: Dinamo Zagreb – Petrolul Ploiești, scor 2 – 1 (video)

Europa League, play-off: Dinamo Zagreb – Petrolul Ploiești, scor 2 – 1 (video)

scris de Z.V.
3 afisari

Petrolul Ploiești a fost eliminată din Europa League, după ce a fost învinsă joi în deplasare cu scorul de 2-1 de către Dinamo Zagreb, pe stadionul ”Maksimir”.

Dinamo Zagreb, care a câștigat partida tur cu 3-1, s-a calificat în grupele Europa League cu scorul general de 5-2. Golurile au fost marcate de Duje Cop (22) și Domagoj Antolic (90+5) pentru gazde și respectiv Juan Albin (59) pentru ploieșteni.

Dinamo Zagreb și Petrolul Ploiești se ȋntȃlnesc joi, 28 august, de la ora 22:00 ȋn partida retur din play-off-ul pentru grupele Europa League.

Europa League, play-off: Dinamo Zagreb vs Petrolul Ploiești

Europa League, play-off: Dinamo Zagreb vs Petrolul Ploiești

Dinamo Zagreb a ratat victoria ȋn ultima etapǎ de campionat, ȋn fata rivalei locale, NK Zagreb reușind doar un rezultat de egalitate, scor 1-1. Acest rezultat ȋi mentine pe croati pe primul loc ȋn clasament, asta și datoritǎ ȋnfrȃngerii celor de la Rjeka. Ȋn pofida acestui semi-eșec, Dinamo Zagreb rǎmȃne favoritǎ la calificare datoritǎ victorie din tur și a modului ȋn care a fost aceasta obținutǎ.

Petrolul a fost de nerecunoscut ȋn meciul din urmǎ cu o sǎptǎmȃnǎ și chiar dacǎ la un moment dat au reușit sǎ egaleze, pe final de meci au cedat și le-au permis croaților sǎ ȋnscrie golurile victoriei.  Chiar daca au pierdut meciul tur cu 3-1 pe teren propriu, Petrolul mai sperǎ la calificare, dupǎ cele ȋntȃmplate  ȋn turul precedent cu Viktoria Plzen cȃnd ȋn tur au terminat la egalitate, scor 1-1, ȋnvingȃnd ȋn retur, scor 4-1.

Pentru a urmǎri partida dintre Dinamo Zagreb și Petrolul Ploiești ȋn direct prin video livestream, puteți accesa unul dintre linkurile de aici, aici sau aici.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult