Acasa Sport-AutoSport Europa League: Rapid se deplasează în Finlanda pentru turul II preliminar

Europa League: Rapid se deplasează în Finlanda pentru turul II preliminar

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

Ocupanta locului 4 în sezonul 2011-2012 al Ligii 1, Rapid Bucureşti, va juca în turul II preliminar din Europa League cu formaţia finlandeză MyPa Myllykoski.

Rapid Bucuresti intalneste MyPa 47 Myllykoski in turul II preliminar din Europa League

Joi seara, Rapid Bucureşti şi-a aflat adversara din turul II preliminar al Europa League, unde va juca cu finladezii de la MyPa 47 Myllykoski, după ce aceştia i-au eliminat pe galezii de la Cefn Druids. După ce în manşa tur remizaseră, scor 0-0 cu „druizii” britanici, formaţia din Țara celor 1000 de lacuri i-au zdrobit pe galezi cu scorul de 5-0, prin golurile marcate de Shutsa Nongotamba (25), Ville Saxman (37), Olajide Williams (44), Riley O’Neill (47) şi David Opoku (70).

Meciul tur dintre cele două formaţii va avea loc pe 19 iulie pe stadionul din Giuleşti, urmând ca Rapid să se deplaseze în Finlanda pentru meciul retur în data de 26 de iulie, conform Agerpres. În urmă cu doi ani, MyPa a mai întâlnit o altă formaţie din România. Atunci în turul III preliminar al Europa League, formaţia finlandeză a fost eliminată de FC Timişoară destul de greu, graţie victorie 2-1 din tur de pe terenul finlandezilor, în retur meciul încheindu-se la egalitate, scor 3-3.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult