Acasa Sport-AutoSport Europa League. Roma – Fiorentina, scor 0-3 (video)

Europa League. Roma – Fiorentina, scor 0-3 (video)

scris de Z.V.
11 afisari

După 1-1 în turul de la Florența, Fiorentina a trecut cu 3-0 de AS Roma chiar pe Stadio Olimpico și s-a calificat în sferturile de finală ale UEFA Europa League.

Gonzalo Rodriguez (9 – din penalty), Marcos Alonso (18) și Basanta (22) au adus victoria echipei lui Vincenzo Montella, pentru care Ciprian Tătărușanu, în continuare accidentat, nu a luat loc nici pe banca de rezerve.

Fiorentina a primit penalty după doar 10 minute. Gonzalo Rodriguez a transformat de două ori pentru ca golul să fie validat de centralul partidei. Roma a reacționat repede, dar Torosidis, nemarcat, a trimis cu capul pe lângă poartă. În loc de 1-1 a fost 0-2, Marcos Alonso a profitat de gafa monumentală a lui Skorupski și a înscris în poarta goală. Doar câteva minute mai târziu, Basanta a făcut 3-0 în urma unei lovituri de colț și soarta calificării era decisă încă din minutul 22. Borja Valero a scos de pe linia porții mingea trimisă de Pjanic la cea mai mare ocazie a Romei din prima repriză.

Mohamed Salah a ieșit la rampă după pauză, dar a fost lipsit de șansă. Egipteanul a trimis în transversală la capătul unei curse de 60 de metri (48), i-a pasat apoi lui Babacar care l-a evidențiat pe Skorupski (55) și a mai lovit o dată bara cu un șut din marginea careului (77). Eliminată de Fiorentina, Roma a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie în toate competiţiile.

VEZI AICI REZUMATUL VIDEO AL MECIULUI
În această seară de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1, AS Roma şi Fiorentina se vor înfrunta pentru a patra oară în 2015.

Europa League. Roma - Fiorentina

Europa League. Roma – Fiorentina

Până acum bilanţul este favorabil echipei viola, care a câştigat partida de la Roma din Cupa Italiei, pentru ca cele două dispute de pe Artemio Franchi să se încheie nedecis. Toate aceste partide au avut parte de câte trei goluri.
AS Roma mai are o şansă pentru a ieşi din criză. Învingători în doar patru din cele 16 partide în toate competiţiile din acest an, capitolinii sunt favoriţi la calificarea în sferturile Europa League.

Au făcut egal în turul optimilor cu Fiorentina, 1-1 pe „Artemio Franchi”. Gruparea viola a eliminat deja Roma în acest sezon din sferturile Cupei Italiei, 2-0 chiar pe Olimpico.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult