Acasa Sport-AutoSport Europa League. Steaua – Twente Enschede 0-1 (VIDEO)

Europa League. Steaua – Twente Enschede 0-1 (VIDEO)

scris de Z.V.
3 afisari

Steaua Bucureşti a fost învinsă de formaţia olandeză FC Twente Enschede cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe Arena Naţională, în cadrul primei manşe a şaisprezecimilor de finală ale Europa League la fotbal. Unicul gol al partidei a fost marcat de Ola John (53).
———————————-
Meciul Steaua Bucureşti-Twente Enschede va avea loc joi, de la ora 22,05, pe Arena Naţională din Capitală, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League şi va fi urmărit de peste 50.000 de spectatori.

Steaua vs. Twente

Englezul Steve McClaren, antrenorul echipei olandeze Twente Enschede, a declarat miercuri seara că speră ca formaţia pe care o pregăteşte să nu primească gol în meciul cu Steaua de joi, de pe Arena Naţională din Bucureşti, din Europa League.

Am multe amintiri cu Steaua, în special de la partidele cu Middlesbrough, dar acum va fi un meci diferit, pentru că se aşteaptă 50.000 de suporteri ai Stelei. Pentru adversarul nostru va fi un joc dificil, fiind prima confruntare oficială după vacanţa de iarnă. Sperăm să nu primim gol, vrem să obţinem un rezultat bun şi, dacă se poate, vrem să şi înscriem. Atuul nostru în meciul de joi sper să fie apărarea”, a afirmat McClaren la conferinţa de presă. ”Remarc la echipa noastră etica muncii şi dorinţa de performanţă. În ultimul timp, chiar dacă am făcut unele greşeli în meciurile oficiale, important este că acumulăm experienţă, iar pentru jucătorii tineri este un excelent prilej să aibă un joc în Europa League”, a mai spus tehnicianul englez.

Întrebat ce jucător de la formaţia Steaua Bucureşti ar folosi în echipa sa Twente Enschede, tehnicianul Englezul Steve McClaren a declarat: ”Este dificil de spus, tot ce pot să vă spun este că nu doresc să schimb pe cineva din formaţia mea cu nimeni altcineva”. O altă întrebare s-a referit la starea terenului: ”Nu am văzut încă terenul, dar sperăm să se prezinte în condiţii bune”, a precizat Steve McClaren.

ECHIPELE PROBABILE:

Steaua: Tătăruşanu – Dănănae (Martinovici), Chiricheş, Geraldo, Brandan – Rusescu, Prepeliţă, Bicfalvi, Tănase – Tatu, Nikolici
Antrenor: Ilie Stan

Twente: Mihailov – Cornelisse, Wisgerhof, Douglas, Rosales – Janssen, Brama, Fer -Chadli, De Jong, Ola John
Antrenor: Steve McClaren

Jocul va fi arbitrat de englezul Mark Clattenburg, ajutat de arbitrii asistenţi Darren Cann şi Jake Collin, arbitru de rezervă va fi Michael Oliver, în timp ce arbitri asistenţi adiţionali au fost desemnaţi Michael Jones şi Lee Mason.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult