Acasa Sport-AutoSport Europa League. Zurich va juca cu Vaslui pentru Lazio

Europa League. Zurich va juca cu Vaslui pentru Lazio

scris de Șt. C
8 afisari

FC Zurich întâlneşte miercuri (ora 20,00), pe teren propriu FC Vaslui, în Grupa D a Europa League, concomitent cu meciul dintre Lazio şi Sporting Lisabona.

liga_fotbal

Europa League. Zurich va juca cu Vaslui pentru Lazio

Pentru a se califica în şaisprezecimi, FC Vaslui trebuie să înregistreze acelaşi rezultat cu Lazio, cu care e la egalitate de puncte, dar are avantajul partidelor directe: 2-2 pe Olimpico şi 0-0 la Piatra Neamţ.Antrenorul echipei FC Zurich, Urs Fischer, a declarat în presa italiană că elveţienii vor da o mână de ajutor formaţiei italiene Lazio Roma pentru a se califica în şaisprezecimile de finală ale Europa League la fotbal, în dauna formaţiei FC Vaslui. Urs Fischer, antrenorul formaţiei din Zurich, care e ieşită din cursă, a declarat despre meciul de miercuri: ”Vrem să încheiem aventura noastră europeană cu un rezultat pozitiv, acesta este obiectivul nostru. Pot să spun că vom da totul pentru a câştiga partida cu FC Vaslui”.
”E important pentru noi să încheiem bine stagiunea şi să începem cât mai bine pregătirea părţii a doua a campionatului. Meciul cu Vaslui este ultimul al anului, după care vom relua competiţia în februarie”, a mai spus Fischer, citat de Agerpres. ”Nu vom face cadouri echipei din Vaslui. Va trebui să facă mari eforturi pentru a câştiga. FC Zurich va intra în teren pentru a onora culorile sale, va juca la victorie, nu sunt cuvinte aruncate în vânt”, a subliniat antrenorul elveţian.
”Vom pregăti acest meci ca pe oricare altul, nimic special. Am metodele mele şi programul meu, nu voi schimba nimic. Va fi ca de obicei, vom evolua cât vom putea de bine”, a mai spus Urs Fischer, care a scos un egal la Piatra Neamţ, 2-2, cu FC Vaslui, în meciul tur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult