Acasa Sport-AutoSport Fabrice Muamba este în stare stabilă, dar critică

Fabrice Muamba este în stare stabilă, dar critică

scris de M.A.
4 afisari

Fotbalistul Fabrice Muamba este „în stare stabilă, dar critică”, potrivit unui comunicat dat publicităţii de London Chest Hospital.

Fabrice Muamba (espn.go.com)

foto: espn.go.com

Potrivit comunicatului publicat în numele Bolton şi London Chest Hospital, „Fabrice Muamba este în stare stabilă, dar critică, la serviciul de terapie intensivă al London Chest Hospital”, informează Mediafax.

Fabrice Muamba, care joacă la echipa de fotbal Bolton, a suferit, sâmbătă, un stop cardiac pe teren, în timpul meciului din Cupa Angliei dintre echipa sa şi Tottenham.

Muamba s-a prăbuşit pe teren într-un moment în care în apropierea sa nu se afla niciun alt jucător. Şase medici au încercat timp de zece minute să îl resusciteze pe fotbalist, iar apoi arbitrul Howard Webb le-a cerut celor două echipe să meargă la vestiare, după ce s-a consultat cu ambii antrenori. La scurt timp, crainicul stadionului a anunţat că meciul a fost suspendat şi urmează să se dispute la altă dată.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult