Acasa Sport-AutoSport Fanii Stelei au atacat cu cârnaţi Ambasada Poloniei. Gigi e bănuit de polonezi că i-a instigat. I-o fi şi înarmat?

Fanii Stelei au atacat cu cârnaţi Ambasada Poloniei. Gigi e bănuit de polonezi că i-a instigat. I-o fi şi înarmat?

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Mai mulţi suporteri ai echipei de fotbal Steaua au atacat cu cârnaţi Ambasada Poloniei din Bucureşti, puţin după finalul meciului Steaua – Napoli, 3-3. Suporterii „roş-albaştrilor” au vrut să protesteze astfel împotriva arbitrului polonez Marcin Borski, relatează Evenimentul Zilei.

La finalul meciului, Borski a fost la un pas de a fi bătut de oficialii şi jucătorii Stelei. Câteva zeci de minute mai târziu, câţiva fani ai echipei Steaua au aruncat cu cârnaţi polonezi în ferestrele Ambasadei Poloniei.

Clădirea Ambasadei Poloniei se află în apropierea „Palatului” lui Gigi Becali, patronul echipei de fotbal Steaua. Amănuntul i-a pus pe gânduri pe angajaţii ambasadei, care susţin că Gigi Becali ar fi la originea atacului cu cârnaţi!

„Colegii români ne-au anunţat că am fost atacaţi în noaptea de după meciul Steaua – Napoli de un grup de suporteri, care au aruncat în curtea instituţiei cu cârnaţi polonezi. Am aflat că fanii au fost întâi la reşedinţa patronului echipei şi acesta le-a spus că Ambasada Poloniei e pe aceeaşi stradă. Probabil că el i-a instigat pe suporteri să treacă şi pe aici. Înţeleg supărarea românilor, pentru că la fotbal spiritele se aprind foarte repede. Cred că în Polonia situaţia ar fi fost mult mai gravă, deoarece suporterii de acolo sunt mult mai brutali, datorită caracterului slav. Vom stabili în viitorul apropiat dacă vom face o sesizare oficială”, a declarat, pentru cotidianul Libertatea, Piotr Wysocki, ataşatul de presă pe lângă Ambasada Republicii Polone la Bucureşti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult