Acasa Sport-AutoSport Fanii stelişti protestează la Palatul lui Becali

Fanii stelişti protestează la Palatul lui Becali

scris de Bogdan Crețu Roman
9 afisari
Duminică, la ora 15.00, a început mitingul suporterilor Stelei la reşedinţa finanţatorului Gigi Becali din Aleea Alexandru nr. 1.
Câteva sute de suporteri stelişti s-au adunat la Palatul lui Gigi Becali în cadrul unui miting împotriva finanţatorului. Scopul acestei acţiuni de protest este a-l determina pe Becali să plece de la Steaua.
Fanii stelişti protestează la Palatul lui Becali

Fanii stelişti protestează la Palatul lui Becali

Prezenţa la miting este, cel puţin pentru moment, sub cea aşteptată de organizatori, care estimau că se vor aduna în jur de 3.000 de protestatari.

Fanii stelişti afişează bannere cu mesaje precum „Steaua nu $teaua”, „Vinde, pleacă, mori”, „Steaua liberă” şi scandează împotriva lui Gigi Becali, care nu se află însă la Palat. De asemenea, pe lângă deja celebrul „Becali, pleacă din Ghencea„, suporterii au scandat numele unor foste glorii ale Stelei precum Helmuth Duckadam, actual preşedinte al clubului, dar cu rol mai mult decorativ, Ştefan Sameş, Tudorel Stoica, Marius Lăcătuş şi Gică Hagi.
Securitatea este asigurată de Jandarmerie, care a trimis la locul mitingului două dube. De asemenea, acolo se mai află două utilitare ale pompierilor şi trei ambulanţe, dar şi reprezentanţi ai firmelor de pază angajate de Gigi Becali.
Protestul se desfăşoară cu aprobarea Primăriei Capitalei şi este organizat de un grup de suporteri independenţi susţinut de Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult