Acasa Sport-AutoSport Fara victorie in 2010. Razvan Lucescu: „Orice as face nu ne iese! Sunt dezamagit de rezultat”

Fara victorie in 2010. Razvan Lucescu: „Orice as face nu ne iese! Sunt dezamagit de rezultat”

scris de Ziua Veche
5 afisari

 

Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de Macedonia cu scorul de 1-0, miercuri, la Villach (Austria), intr-un meci amical. Unicul gol al partidei a fost reusit de fundasul Vance Sikov (28), in urma unui corner.


Macedonia a obtinut prima victorie in fata Romaniei, dupa patru victorii consecutive ale tricolorilor, toate in meciuri din preliminariile Cupei Mondiale. Romania a pierdut toate cele trei meciuri amicale jucate in 2010, 0-2 cu Israel (Timisoara), 2-3 cu Ucraina (Lvov) si 0-1 cu Macedonia (Villach), informeaza Agerpres.

Romania va incheia, sambata, 5 iunie, cu Honduras, meci programat la Sankt Veit an der Glan (Austria), de la ora 20.30, stagiul de pregatire inceput cu Ucraina. Honduras este calificata la Cupa Mondiala din Africa de Sud.

 

Razvan Lucescu, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, a declarat ca este dezamagit de rezultat, dupa infrangerea suferita cu Macedonia.

 

„Orice as face nu ne iese! Sunt dezamagit de rezultat. Am jucat fara luciditate, cu disperare. Pentru moment nu mai speriem pe nimeni”, a precizat antrenorul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult