Acasa Sport-AutoSport FC Brasov – Pandurii, scor 0-1. Cârţu a demisionat (video)

FC Brasov – Pandurii, scor 0-1. Cârţu a demisionat (video)

scris de Șt. C
1 afisari

Pandurii Tg. Jiu a învins pe FC Braşov cu scorul de 1-0 (0-0), duminică, în deplasare, într-un meci din etapa a 15-a a Ligii I de fotbal.

Sorin Cartu l-a suparat pe Gigi Becali

Sorin Cartu a demisonat

Unicul gol al partidei a fost reuşit de Valentin Lemnaru (88), din pasa lui Dan Nistor. Acestea au fost primele puncte câştigate de Pandurii în cinci meciuri disputate la Braşov. Pandurii a câştigat primul meci din ultimele patru jucate în campionat (plus unul în Cupa României). De la numirea antrenorului Sorin Cârţu, FC Braşov a câştigat un meci (2-1 cu Rapid) şi le-a pierdut pe următoarele trei în campionat. Gorjenii au revenit pe locul secund după acest succes.

Sorin Cârţu a declarat, duminică seară, după înfrângerea din meciul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 0-1, că renunţă la conducerea tehnică a echipei FC Braşov, la doar o lună de când a fost numit în funcţie.

Am pierdut nemeritat. Adversarul a dat un gol dintr-un singur şut. Eu nu vreau să mai continui la FC Braşov, m-am săturat să fim loserii de serviciu ai campionatului. I-am anunţat decizia mea directorului Ioan Stamatopol şi i-am cerut să facă actele pentru încetarea colaborării. Mâine voi vorbi şi cu patronul echipei. În aceste ultime partide a fost şi neşansă dar şi altceva. Nu e posibil să nu marchezi cînd ai atâtea ocazii şi să iei gol cînd adversarul are o singură ocazie nu poate fi acceptat. Ştiam că Pandurii e un advesrar bun, cu cea mai bună posesie a campionatului, mi-am luat măsuri, mie mi-a plăcut echipa în seara asta şi e păcat că am luat gol pe final.Nu vreau să îmi distrug viaţa şi sănătatea, am dat fotbalului tot din mine şi nu merit să primesc asemenea lovituri„, a spus Cârţu.

Tehnicianul a precizat că nu îi place poziţia în care se află şi că poate a greşit când a acceptat să vină la FC Braşov. „Avem un lot subţiat numeric şi valoric iar unii jucători joacă deşi prestaţia lor ar trebui să îi ţină pe banca de rezerve. Sper ca echipa să aibă mai mult noroc cu un alt antrenor. Sunt înconjurat de anumiţi frustraţi şi sunt sătul de astfel de oameni. Este inadmisibil să joci într-o asemenea atmosferă, mai ales într-un meci în care ai fost superior adversarului. Eu cred că sunt lucruri gândite, pentru a crea o anumită ostilitate faţă de echipă, să creezi o anumită nesiguranţă„, a adăugat Sorin Cârţu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult