Acasa Sport-AutoSport FC Rapid a pierdut la „masa verde” meciul cu FC Timisoara

FC Rapid a pierdut la „masa verde” meciul cu FC Timisoara

scris de Ziua Veche
4 afisari

Comisia de Disciplina a LPF a decis, vineri, ca echipa FC Rapid sa piarda, cu scorul de 0-3, meciul cu FC Timisoara, din etapa a XX-a a Ligii I, considerand ca jucatorii rapidisti Dacian Varga si Tiberiu Balan nu aveau drept de joc in partida disputata pe 5 martie, informeaza Mediafax.


 

„In baza articolului 51.5 din ROAF, Comisia de Disciplina a admis contestatia clubului FC Timisoara si a dispus pierderea jocului prin forfait de catre FC Rapid cu scorul de 0-3, in meciul disputat pe 5 martie. Ambele cluburi au drept la recurs in termen de doua zile de la comunicarea oficiala”, a declarat, vineri, ofiterul de presa al LPF, Adi Ionescu.

0 comentariu

Tzepesh 21-08-2010 - 16:37

China are Iranul ca a doua sursa petroliera, importand cam 544000 barili pe zi (din Arabia Saudita cumpara cam 750000, iar din Angola cam 450000).
Tot China are rezerve valutare, in principal in USD, de vreo doua prapadite de trilioane.
Asa incat un atac american asupra Iranului risca sa declanseze ceva mai mult decat o simpla riposta militara iraniana, intrucat mi-e greu sa cred ca micul popor chinez va inghiti asa de usor tairea a 15% din sursele petroliere, ori distrugerea unor investitii de miliarde. Sunt convins ca baietii de la Departamentul de Stat stiu asta. Ma intreb numai daca, cow-boy-ii de la Pentagon au priceperea suficienta pentru a procesa.

cercetas 21-08-2010 - 19:26

Frunza verde si-o gutuie
Iranu o ia la mmuie

atentu 22-08-2010 - 11:42

bravo, bravo… facem politica de cafenea… dar de ce nu spui si de fratzii nord-coreeni care si ei au avertizat cu o riposta de neiimaginat in caz ca… Ma intreb daca si tu in calitate de Dracula realizezi ca pina la urma daca nu se va face ceva impotriva Iranului, se va intampla repetarea povestii cu Germania lui Hitler… nu a fost stopat cand se mai putea s-a dat cale libera la al II-lea razboi mondial. Realizeaza cumva Maria Sa Tzepesh ca al III-lea razboi mondial nu va fi ca al II-lea, ca Romania din pct de vedere geopolitic se afla la intersectia tactica a unor traiectorii… intzeleg matalutza…!?

Tzepesh 22-08-2010 - 11:56

Uita-te si tu mai de sus, ca nu te impiedici de radacini…si ce ziceai ca o sa faca Ahmadinezub? Ca americanii am vazut ce-au facut in Iraq, se retrasera acu fo cateva zile, lasind bombagiii de serviciu sa-si faca de cap. Da poate matale, atent cum esti, ne spui si ce facura si pe aciulea, prin Romanica…

Tzepesh 22-08-2010 - 12:04

Si inca ceva. Daca atentia matalutza este de data recenta, nu cred ca ai bagat de seama ca Romania se afla la intersectie…de fo 2000 de ani. Pe atunci, insa, nu existau prea multi licurici si buze insetate dupa fundul lor…

Ahmanajalb 22-08-2010 - 18:45

AL 3-LEA RAZBOI MONDIAL VA INCEPE ASA: ORI ISRAEL VA ATACA IRANUL / ORI RUSIA VA ATACA ROMANIA

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult