Acasa Sport-AutoSport FC Steaua Bucureşti vs. FC Twente. Ultimele recomandări pentru suporteri

FC Steaua Bucureşti vs. FC Twente. Ultimele recomandări pentru suporteri

scris de Șt. C
19 afisari

Un număr de 500 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele FC Steaua Bucureşti şi FC Twente, se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc.

Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină la stadion începând cu ora deschiderii porţilor de acces, pentru a se evita disconfortul creat de aglomeraţia ce s-ar putea produce la intrarea în arena sportivă, prin turnicheţi. Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Spectatorilor le este interzis sa ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii specializate de protecţie şi paza sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Pe de altă parte, comercializarea băuturilor alcoolice în zona Naţional Arena va fi interzisă, joi, între orele 18.00 – 24.00, pentru desfăşurarea în siguranţă a meciului de fotbal dintre echipele FC Steaua Bucureşti şi FC Twente din Cupa UEFA Europe League, care va avea loc pe Naţional Arena,

Steaua va întâlni echipa Twente Enschede în 16-imile de finală ale Ligii Europa, prima partidă urmând să aibă loc joi, de la ora 22.05,  în timp ce returul e programat o săptămână mai târziu în Olanda.

2 comentarii

TOM Cc 15-02-2012 - 21:55

hai STEAUA !!

digital 15-02-2012 - 22:09

hai Steaua!jos jiji!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult