Acasa Sport-AutoSport FC Timişoara – Steaua Bucureşti 0-0. Stadionul a luat foc !

FC Timişoara – Steaua Bucureşti 0-0. Stadionul a luat foc !

scris de D.S.S.
6 afisari

Un incendiu a izbucnit la Peluza Sud a stadionului Dan Păltinişanu în timpul partidei FC Timişoara – Steaua Bucureşti, din etapa a XXIII-a a Ligii I, după ce fanii timişoreni au aprins torţe, focul extinzându-se rapid din cauza rolelor de hârtie existente printre scaune.

FC Timişoara - Steaua Bucureşti  0-0. Stadionul a luat foc

Stadionul a luat foc la meciul FC Timişoara - Steaua Bucureşti

La scurt timpul după reluarea partidei, în minutul 48, fanii echipei FC Timişoara aflaţi în Peluza Sud au aprins mai multe torţe, iar din cauza rolelor de hârtie focul s-a extins pe mai multe rânduri de scaune. Pompierii au intervenit iniţial cu stingătoare, iar apoi a fost adusă în faţa peluzei şi maşina de pompieri.

O parte dintre suporteri s-a refugiat pe pista din jurul terenului, ceea ce a determinat intrarea scutierilor pe stadion. După câteva minute, focul a fost stins.

După remiza cu Steaua, 0-0 pe Dan Păltinişanu, Timişoara a ratat ocazia de a prelua conducerea campionatului, pe locul 1 rămînînd Oţelul Galaţi, deşi a pierdut la Braşov cu 0-1.

Managerul echipei Steaua, Mihai Stoica, a continuat să-i înţepe pe rivalii timişoreni, spunînd că cei 30.000 de fani din tribunele stadionului Dan Păltinişanu au văzut o singură echipă în această seară pe gazon, Steaua.

Nu vreau să comentez arbitrajul, a fost de nivelul Champions League. Mi-aş dori să reuşească şi alte echipe să umple stadioanele în deplasare la fel ca Steaua. Toţi aceşti suporteri nu au văzut decît Steaua pe teren, favoriţii lor nu au jucat deloc fotbal” a spus Mihai Stoica pentru DigiSPort.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult