Acasa Sport-AutoSport FC Vaslui merge în Liga Campionilor cu fotbaliştii actuali

FC Vaslui merge în Liga Campionilor cu fotbaliştii actuali

scris de Ștefan Constantinescu
91 Afisari

Finanţatorul echipei de fotbal FC Vaslui a declarat că Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a menţinut decizia FIFA în cazul jucătorului Marko Ljubinkovic, iar formaţia sa nu poate transfera jucători până la iarnă.

Adrian Porumboiu

Adrian Porumboiu susţine că se aştepta la un asemenea răspuns din partea TAS şi consideră că nu are nicio vină în acest caz.

”Era previzibilă decizia TAS. N-am niciun fel de amestec în treaba asta cu TAS. Interesant e că Ljubinkovic trebuie să ne plătească 510.000 de euro, iar noi trebuie să-i plătim 480.000 de euro. Într-un fel am ieşit pe plus din treaba asta. Problema este că avem interdicţie la transferuri. Asta nu ne priveşte pe noi, ci comisiile de la ligă care nu au fost luate în considerare. Comisiile nefiind paritare, a rămas în vigoare sancţiunea disciplinară. Cred că vor avea probleme foarte multe echipe din România, atâta timp cât nu se pun la punct comisiile, fiindcă nu sunt recunoscute. Nu comentez haosul de la Federaţie, ci haosul creat cu aceste comisii, în care Vasluiul este direct implicată. În mod nedrept, am luat această sancţiune”, a spus Porumboiu pentru Agerpres.

FC Vaslui va reprezenta România în meciurile preliminare ale Ligii Campionilor la Fotbal, după ce Poli Timişoara nu a primit licenţa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult