Acasa Sport-AutoSport FCSB – Dinamo, în Ghencea!

FCSB – Dinamo, în Ghencea!

scris de Misu Andrei
46 Afisari

România, mereu fascinantă! Dovada o avem acum, încă o dată. Pentru că am reușit să transformăm și folosirea unui stadion renovat din bani publici într-un subiect de scandal. Care acum a luat o turnură neașteptată.

Interzisă pe arena din Ghencea, pe motiv că are mai multe procese cu Clubul Sportiv al Armatei, FCSB va juca, într-un final, pe Stadionul Steaua. Potrivit informațiilor obținute de Digi 24, derby-ul FCSB – Dinamo, programat pentru data de 22 iulie (ora 21.30), va fi găzduit de arena din Ghencea. Sursa citată a notat că documentul care le va permite celor de la FCSB să închirieze stadionul a fost deja semnat de Angel Tîlvăr, ministrul Apărării.

Așadar, rămasă fără Arena Națională, blocată de organizarea unor concerte, între 15 iulie – 15 august, FCSB va ajunge, în premieră, pe Stadionul Steaua. Cu siguranță, această decizie îl va enerva pe colonelul Talpan, care va face turul televiziunilor, în următoarele ore, el fiind cel mai aprig contestatar al echipei patronate de Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera anunțase deja, după cum Adevărul a scris aici, că va juca în Ghencea, având promisiunea premierului Marcel Ciolacu, în acest sens.

1 comentariu

?????? 13-07-2023 - 19:56

& Care sunteți de părere ca stadioanele construite din bani publici să fie oferite spre concesionare , cu taxe la bugetul public, unor persoane , ca Victor Pițurcă, de exemplu, ca zice că stadionul Ghencea este și casa lui, persoane care să le administreze profitabil și să le asigure condițiile de întreținere, Victor Pițurcă putând dormi și la stadion, în astfel de condiții, ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult