Acasa Sport-AutoSport Fed Cup. Bouchard – Begu / Abanda – Dulgheru (live video)

Fed Cup. Bouchard – Begu / Abanda – Dulgheru (live video)

scris de Z.V.
13 afisari

Tenis, Fed Cup, Canada – Romania. Potrivit tragerii la sorți, duminică, de la ora 20,00 (ora României), Bouchard va juca împotriva Irinei Begu, după care Abanda va primi replica Alexandrei Dulgheru.

Fed Cup. Bouchard - Begu / Abanda - Dulgheru

Fed Cup. Bouchard – Begu / Abanda – Dulgheru

Tenis, Fed Cup, Canada -Romania. Bouchard a câștigat singurul meci direct cu Irina, anul acesta, în optimi la Australian Open, cu 6-1, 5-7, 6-2, iar Abanda și Dulgheru nu s-au întâlnit. Nu este exclus ca Irina Begu să fie înlocuită cu Andreea Mitu, din cauza problemelor medicale pe care le-a acuzat în meciul de sâmbătă, cu Abanda.

Tenis, Fed Cup, Canada – Romania. Meciul de dublu de pe Maurice-Richard Arena va opune perechile Gabriela Dabrowski (43 WTA dublu)/Sharon Fichman (141 WTA dublu) și Andreea Mitu (218 WTA la dublu)/Raluca Olaru (62 WTA la dublu), conform programului inițial.

România, care nu a mai jucat în eșalonul de elită al Fed Cup din 1992, a trecut în primul tur al Grupei Mondiale II de Spania, în februarie, la Galați, cu scorul de 3-2. Canada, fără principala sa jucătoare, Eugenie Bouchard, a fost învinsă cu 4-0, la Quebec, de Cehia, deținătoarea trofeului.

România și Canada s-au întâlnit o singură dată până acum în Fed, Cup, în 1983, în Elveția (Zurich), când echipa noastră se impunea cu 3-0 în primul tur al Grupei Mondiale. Lucia Romanov a învins-o cu 6-2, 6-3 pe Angela Walker, Virginia Ruzici a dispus cu 7-6, 6-0 de Carling Bassett, iar perechea Florența Mihai/Lucia Romanov a câștigat cu 6-3, 6-4 disputa cu cuplul Carling Bassett/Jill Hetherington.

Meciurile dintre Bouchard si Irinei Begu, după care Abanda va primi replica Alexandrei Dulgheru pot fi urmarite video live stream aici sau aici

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult