Acasa Sport-AutoSport Fed Cup Romania-Belgia. Simona Halep nu va evolua

Fed Cup Romania-Belgia. Simona Halep nu va evolua

scris de C.P.
31 afisari

Simona Halep a abandonat la Sankt Petersburg, iar jucătoarea noastră a explicat, la revenirea în țară, de ce nu a mai putut continua turneul din Rusia.
fed-cup-romaniaÎn plus, Halep, care nu va participa la Fed Cup, a anunțat că va lua o pauză mai mare, urmând să revină la Indian Wells.

Fără Halep, Belgia are un avantaj important în fața României, însă Simona pariază pe Sorana Cîrstea, care a ajuns până în optimi la Australian Open.

„La Fed Cup, fetele au o șansă bună să câștige. Sorana este în revenire și joacă foarte bine în Fed Cup, a câștigat toate meciurile”, este optimistă Halep.

„M-am antrenat normal 8 zile, înainte să merg la St Petersburg, dar una e să joci meciurile oficiale și alta este să faci antrenamente. Am simțit durerea la genunchi și o să iau o pauză mai mare. Nu am simțit nimic în timpul jocului, apoi au apărut durerile. Nu voi juca la Dubai, însă merg la Indian Wells”, a declarat Halep, la revenirea în România.

Meciurile dintre România și Belgia sunt programate pe 11 şi 12 februarie, la Sala Polivalentă din Bucureşti,

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult