Acasa Sport-AutoSport Fed Cup. Simona Halep – Andrea Petkovic (live video)

Fed Cup. Simona Halep – Andrea Petkovic (live video)

scris de M.I.
1.408 Afisari

Irina Begu (35 WTA) o va întâlni pe Angelique Kerber, numărul trei mondial, sâmbătă, de la ora 13:00, în primul meci de simplu al confruntării dintre echipele de tenis ale României şi Germaniei, care are loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în baraj pentru menţinerea în Grupa Mondială a Fed Cup.

Fed Cup. Simona Halep - Andrea Petkovic

Fed Cup. Simona Halep – Andrea Petkovic

Al doilea meci de simplu le va opune pe Simona Halep, numărul şase mondial, şi Andrea Petkovic (30 WTA).

Duminică, de la ora 13:00, este programat meciul dintre Halep şi Kerber, urmat de ultima partidă de simplu, dintre Begu şi Petkovic. La dublu vor evolua perechile Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu şi Annika Beck/Julia Goerges.

La confruntările directe, Halep are avantaj în faţa ambelor componente ale lotului german: 3-0 cu Kerber (ultima victorie, anul trecut, la Toronto), 5-1 cu Petkovic (cel mai recent succes, anul trecut, la Cincinnati). Begu e condusă cu 1-0 de Petkovic şi cu 3-2 de Kerber, care a învins-o recent, la Charleston, în sferturi, cu 6-2, 6-3.

În februarie, în primul tur al competiţiei, România a fost învinsă de Cehia, deţinătoarea trofeului, cu 3-2, tot la Cluj-Napoca, în timp ce Germania a pierdut cu 2-3 în faţa Elveţiei, la Leipzig.

Germania ocupă locul 4 în clasamentul Fed Cup, iar România se află pe 9.

În Fed Cup, România şi Germania au mai jucat o singură dată, în 1975, când RFG se impunea cu 3-0 la Napoli, în sferturile Grupei Mondiale: Helga Masthoff a învins-o pe Virginia Ruzici cu 6-3, 6-2, Helga Hosl cu 6-3, 6-3 de Mariana Simionescu, iar Katja Ebbinghaus şi Masthoff au trecut cu 6-3, 1-6, 6-3 de perechea Judith Gohn/Virginia Ruzici.

Fed Cup. Meciul dintre Simona Halep si Andrea Petkovic poate fi urmarit live video stream aici

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS