Acasa Sport-AutoSport FED Cup. Simona Halep – Angelique Kerber, scor 2-6, 2-6 (video)

FED Cup. Simona Halep – Angelique Kerber, scor 2-6, 2-6 (video)

scris de Z.V.
15 afisari

Simona Halep (6 WTA) a fost învinsă, duminică, de Angelique Kerber, numărul 3 mondial, cu scorul de 2-6, 2-6, iar Germania a preluat conducerea cu 2-1 în întâlnirea cu România din barajul de menținere în Grupa Mondială a Fed Cup, care se desfășoară în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Jucătoarea germană a avut nevoie de o oră și șapte minute pentru a-și adjudeca victoria în fața Simonei Halep, care a început meciul cu un bandaj la glezna stângă după accidentarea de sâmbătă.
Angelique Kerber a arătat un joc solid, cu puține greșeli încă din debutul meciului, ea adjudecându-și primul ghem la 0. Jucătorea germană a condus cu 3-1, 4-2 și 5-2, agățându-se de fiecare punct pe serviciul Simonei Halep. De partea cealaltă, jucătoarea română nu s-a regăsit în momentele importante, făcând în cele 36 de minute ale primului set 18 greșeli neforțate. De altfel, la scorul de 2-5, ea a părut resemnată, fără dorința de a încerca o revenire, cedându-și serviciul la 30.

În setul secund, Kerber a reușit să se impună mult mai ușor, chiar dacă Halep a câștigat primul ghem pe serviciul ei. Numărul 3 mondial a făcut imediat re-break, apoi s-a instalat la conducere, distanțându-se la 4-2 și câștigând în final cu același scor ca primul set, 6-2.

În acest meci, Kerber a făcut 23 de greșeli neforțate, față de cele 26 ale Simonei Halep. De asemenea, ea a câștigat 6 din cele 10 șanse de break avute, în comparație cu Halep (2 din 5).

Aceasta a fost prima victorie a jucătoarei germane în fața Simonei Halep. Anterior, ele se mai întâlniseră de trei ori, toate meciurile fiind câștigate de jucătoarea română. Ultima oară, cele două s-au întâlnit anul trecut, în optimile de finală ale turneului de la Toronto, acolo unde Simona Halep s-a impus în trei seturi cu 6-3, 5-7, 6-4. De menționat că până acum cele două jucătoare de tenis nu jucaseră pe zgură una împotriva celeilalte, toate cele trei partide precedente disputându-se pe hard.

Conform tragerii la sorți de vineri, al doilea meci de simplu de duminică al confruntării România — Germania, care are loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în barajul pentru menținerea în Grupa Mondială a Fed Cup, le va opune pe Irina Begu, numărul 35 mondial, și Andrea Petkovic (30 WTA).

În ultima partidă a confruntării de la Cluj-Napoca, vor evolua la dublu perechile Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu și Annika Beck/Julia Goerges.

După victoria de ieri cu Andrea Petkovic, Simona Halep o întâlnește pe Angelique Kerber, de la 13:00.

FED Cup. Simona Halep - Angelique Kerber

FED Cup. Simona Halep – Angelique Kerber

FED Cup. Simona Halep – Angelique Kerber. Înainte de al treilea meci al confruntării dintre România și Germania, pentru barajul de menținere în Grupa Mondială a Fed Cup, scorul este 1-1. În primul meci, Kerber a trecut de Irina Begu, scor 6-2, 6-3.
FED Cup. Simona Halep – Angelique Kerber. Angelique Kerber, care a adus primul punct țării ei în confruntarea cu România, a prefațat pentru Dolce Sport următoarea partidă, cu Simona Halep.

FED Cup. Simona Halep – Angelique Kerber. „Este un alt meci, o altă adversară și stiu că va fi o partidă dificilă împotriva Simonei. Este o adversară dificilă și este foarte bună pe zgură

Cred că va fi un meci frumos, cu schimburi lungi, dar voi încerca să fiu agresivă, să joc așa cum am făcut-o în primul meci. Bineînțeles, îmi doresc să aduc un nou punct pentru Germania”, a spus Angelique Kerber.

FED Cup. Simona Halep – Angelique Kerber. Programul de azi:
Ora 13:00: Simona Halep vs. Angelique Kerber
Urmat de Irina Begu vs. Andrea Petkovic
A. Dulgheru/ M. Niculescu – A. Beck/J. Goerges

FED Cup. Neciul dintre  Simona Halep si Angelique Kerber poate fi urmarit live video stream aici

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult