Acasa Sport-AutoSport Fenerbahce şi Metalist Harkov au fost excluse din cupele europene

Fenerbahce şi Metalist Harkov au fost excluse din cupele europene

scris de Șt. C
7 afisari

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a confirmat, miercuri, sancţiunile dictate de UEFA cluburilor Fenerbahce Istanbul şi Metalist Harkov, care nu vor putea evolua în acest sezon al cupelor europene.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne

„Din cauza caracterului urgent al acestor două cazuri, sentinţele au fost făcute fără motivări, acestea urmând să fie comunicate în scris părţilor, cât mai curând posibil”, a anunţat TAS.

Fenerbahce, care a fost exclusă pentru două sezoane din cupele europene pentru implicarea în afacerea meciurilor trucate din Turcia, a făcut apel şi a putut evolua în turul trei preliminar al Ligii campionilor, şi apoi în play-off, de unde a fost eliminată de Arsenal Londra. UEFA va decide cine o va înlocui pe Fenerbahce Istanbul în grupele Ligii Europa.

Metalist Harkov, care a fost exclusă din cupele europene pentru aranjarea unui meci în campionatul Ucrainei, a fost înlocuită cu PAOK Salonic în meciul cu Scahlke 04 din play-off-ul Ligii Campionilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult