Acasa Sport-AutoSport Fetele de aur din gimnastică s-au întors în România

Fetele de aur din gimnastică s-au întors în România

scris de M.A.
7 afisari

Fetele de aur din gimnastică s-au întors în România. Delegaţia care a participat la Campionatele Europene de gimnastică din Belgia, a revenit luni, la Bucureşti.

Gimnastica - Fetele de aur s-au intors in Romania

Fetele de aur din gimnastică s-au întors în România

La intrarea în Salonul oficial de la Aeroportul internaţional Henri Coandă, sportivele care au reprezentat ţara noastră, în frunte cu antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang, au fost primite cu aplauze, de către persoanele oficiale, reprezentanţii cluburilor Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti, rude, prieteni şi foarte numeroşi jurnalişti, transmite Agerpres.

Cătălina Ponor, Sandra Izbaşa şi Larisa Iordache au spus că se vor pregăti exemplar, pentru a avea o primire similară şi după Olimpiada londoneză. Alături de senioare, care au obţinut 6 medalii, 4 de aur şi 2 de argint, au fost felicitate şi junioarele, care au cucerit alte 6 medalii, 3 de argint şi 3 de bronz.

România a cucerit la Campionatele Europene gimnastică de la Bruxelles 4 medalii de aur şi 2 de argint. Medaliile de aur au fost cucerite la echipe (Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Sandra Izbaşa, Diana Bulimar şi Raluca Haidu) de Sandra Izbaşa (sărituri), Cătălina Ponor (bârnă) şi Larisa Iordache (sol).

Medaliile de argint au fost cucerite de Larisa Iordache, la bârnă, şi Cătălina Ponor, la sol. La junioare, sportivele românce au cucerit 3 medalii de argint, prin Alina Stănilă, la sărituri, Andreea Munteanu, la bârnă, Silvia Zarzu, la sol, precum 3 de bronz, la echipe şi Andreea Munteanu la sol şi individual compus.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult